Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mart 2013, 00:47   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Film Severler İçin

Film İzlemek



Türkiye?de film izleme alışkanlıkları son dönemde oldukça artmış durumdadır. İnsanların filme olan ilgisi, birçok yerli ve yabancı filmin ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Film izlemek için birçok seçenek bulunmaktadır. Bunlardan biri de internetten film izlemektir. İnternetten film izlemek bazı web siteleri aracılığı ile olmaktadır. Kullanmış olduğunuz web sitesine göre izleyeceğiniz full hd film ücretli olabilmektedir. Ancak filmleri ücretsiz izleyebileceğiniz web siteleri de bulunmaktadır. Filmleri izlemek için yapmanız gereken şey izlemek istediğiniz filmi seçtikten sonra play butonuna basmaktır.

Ücretsiz film izleme imkânı sunan fullfilmhdizle.org internet sitesi aracılığı ile istediğiniz filmleri kolayca izleyebilirsiniz. Sitede yerli ve yabancı yüzlerce film bulunmaktadır. Filmleri, film izle hd seçeneği ile izleyebilirsiniz. Siteden film izlemek için DNS ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir. DNS ayarlarınızı sitede yazıldığı gibi yapmalısınız. Ardından izlemek istediğiniz filmi HD kalitesinde izlemek isterseniz hd film izle butonunu kullanmanız gerekmektedir.

Sitedeki filmlerin düzenli olarak güncellenmesi ile kullanıcılara her zaman yeni filmler sunulmaktadır. Sitedeki full film izle seçeneğine tıklayarak kategorilere ulaşabilirsiniz. Sitede her zevke uygun kategori bulunmaktadır. Bunlardan bazıları, Aile, aksiyon, korku, gerilim ve komedi türünde filmlerdir. Bu site aracılığı ile izlemek istediğiniz güncel yerli ve yabancı dizileri de takılmadan kolayca izleyebilirsiniz. Sitede IMDB? DE ilk 250 film arasına girmiş olan filmleri izlemeniz de mümkün olmaktadır. Sitede yayınlanan filmlerden bazıları, Inception, Triple Dog, Jet Lee filmleri, kovboy filmleri, animasyonlar ve Clint Eastwood filmleridir. Dilerseniz filmleri standart kalitede izleyebilirsiniz. Ancak sitede yer alan HD film izleme özelliği ile istediğiniz filmin görüntü kalitesini artırarak izleyebilirsiniz. Full HD film izlemek bu sitenin sunmuş olduğu bir hizmettir. Ekstra hiçbir masraf tarafınızdan alınmaz.

fullfilmhdizle.org
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla