Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mart 2013, 20:51   #1
is_for_you
Keyifli~Üye
 
is_for_you - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Kasım 2011
Mesajlar: 565
is_for_you is on a distinguished road
Puanlar: 18.083, Seviye: 1
Puanlar: 18.083, Seviye: 1 Puanlar: 18.083, Seviye: 1 Puanlar: 18.083, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Saç Ekim Merkezi

Saç Ekim Merkezi

Saç dökülmesi erkeklerin hatta kadınların ortak sorunudur. Bu sorunun çözümü ile ilgili çeşitli yöntemler geliştirilmiştirr. Bunlardan birisi saç ekimidir. Saç ekimi; sağlıklı olan donör bölgeden alınan saç köklerinin saçsız olan bölgeye ekilmesiyle meydana gelmektedir. Yıllardır yapılan bu işlem kesin ve kalıcıdır.
Saç ekiminde kullanılmakta olan FUT ve FUE tekniği vardır. FUT eki bir yöntem olduğu için pek tercih edilmemektedir. Genellikle FUE tekniği tercih edilmektedir.
Ekilen saç kökleri, genellikle dirençli bölgelerden alındığı için dökülme riski var olan saçlara göre daha azdır. Operasyon 1 günde tamamlanaiblmektedir. Saçı ekilen kişi ekim esnasında herhangi bir acı hissetmemektedir.
Bu konuda yıllarıdır hizmet vermekte olan rota hairtrans saç ekim merkezi, tüm ekimleri hastane ortamında steril bir şekilde gerçekleştirmektedir. Saç ekim istanbul ve izmirde şubeleri bulunmaktadır.
Aşağıdaki siteden klinik hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca sitede saç dökülmesine ilişkin birçok yazı bulunmaktadır.
http://www.rotahairtrans.com
is_for_you isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla