Konu: Yıldızname
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Nisan 2013, 14:10   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yıldızname

Medyum



Medyumun kısaca ne olduğundan bahsedecek olursak birçok kişinin aklına ilk olarak şu gelir. 6. hisleri kuvvetli olan ve bedensiz varlıklarla iletişim kurabilen kişiler. Evet, bu tanım aslında oldukça doğrudur. Birde şu konu vardır. 6. his birçok insanda mevcut olan özelliklerden biridir. Belki bunu günlük hayatınızda fark edebilir bunu bir şans olarak adlandırabilirsiniz. Bu konuda kendinizi geliştirebilirseniz size verilen bu özelliğin farkını daha fazla görebilirsiniz.

Herkes çevresinde bu şekilde sezgileri yüksek insanlara mutlaka rastlamıştır. Bu özelliklerini faydalı bir şekilde kullananların yanı sıra birde insanları dolandırmak isteyenlerde mutlaka vardır. Sahte medyumların bu şekilde sizleri dolandırmalarına izin vermek istemiyorsanız doğru adresi tercih etmeli herkese güvenmemelisiniz. Bu konu gerçektende çok önemlidir. Medyada çıkan haberleri de takip ediyorsanız, dolandırılan ve mağdur olan kişilerin çektiği sıkıntıları sizlerde görmüşünüzdür.

Astrolojinin bir başka kolu da yıldıznamedir. Yıldız nameye bakmak için öncelikle bir yıldız name kitabına sahip olunmalıdır. Bu yöntem kullanılırken iki farklı çeşidi vardır. İlk olarak kişinin adı ve anne adı ebcet hesabı kullanılarak hesaplanır ve on ikiye bölünür. Kalan sayının ise burçlardaki sıralaması ile eşleştirilerek böylece kişinin burcu tespit edilir. Bu yöntemin kullanılmasının asıl sebebi kişinin doğum tarihini tam bilmemesidir. Bu yöntemi kullanarak burçunuzu öğrenmek istiyorsanız doğru kişilerle irtibata geçmelisiniz. Çıkan burcunuzun doğru sonuç vermesini istiyorsanız kendinizi işin ehline teslim etmelisiniz. Sonuçta bu işlemde bir yorum olduğundan tam bir inançla bağlanmak doğru olmaz.

Eğer sizde doğru bilgilere ulaşmak istiyorsanız yapmanız gereken doğru adresi bulup doğru kişilerden yardım almanızdır. zeyneleroglu.com.tr*adresimizi tercih ederseniz merak ettiğiniz bütün konulardaki bilgilere ulaşabilir. Bizimle temasa geçerek verdiğimiz hizmetlerden sorunsuz bir şekilde faydalanabilirsiniz.

zeyneleroglu.com.tr
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla