Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Nisan 2013, 16:50   #1
yigit135
Keyifli~Üye
 
yigit135 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Kasım 2012
Mesajlar: 526
yigit135 is on a distinguished road
Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Çocuk Şarkıları Tanıtım

Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza en iyi hizmetin sağlanması ve onların keyifle istedikleri müzikleri dinlemelerini sağlamak amacı ile kurulmuş sitemize gelerek çocuklarınızın güzel vakit geçirmelerini sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızın sevdikleri çizgi filmlerin ya da filmlerin müziklerini nerede bulacağım derdinden kurtulun. Sitemize gelerek çocuk şarkıları dinle linkinden istediğiniz şarkılara ulaşabilir, çocuklarınızı mutlu edebilirsiniz.
Okula yeni başlamış öğrenciler için ya da çocuklarınızın okula adaptasyonunu sağlayabilmek için geliştirmiş olduğumuz ya da derleyip sitemizde topladığımız okul şarkılarını okul şarkıları dinle linkinden kolayca dinleyebilirsiniz. Bu sayede çocuğunuzun istediği ve ona hitap eden çok sayıda çocuk şarkısına ulaşabilirsiniz.
Aynı zamanda bebeğinizin kulağı şarkıları dinlemeyi seviyorsa ve müzik sesi duymadığında huysuzlanıyorsa sakın üzülmeyin. Sitemizi ziyaret edin ve bebek şarkıları dinle linkine tıklayarak bebeklerinizin ne kadar sakinleştiğini ve eğlendiğini kendi gözleriniz ile görün. Çocuklarınızın istediği bütün şarkıları bulabileceğiniz sitemizde sorunsuz olarak tüm şarkıları dinleyebilir ve onlara dinleterek onları mutlu edebilirsiniz.
Sitemizin çok tercih edilmesinin sebeplerinden birisi de her gün yeni gelen şarkıların sitemize güncel olarak yüklenmesidir. En yeni çocuk şarkılarına ulaşabileceğiniz sitemizde 2013 şarkılarını da bulup kendiniz de dinleyebilir ve ses kalitesinin farkına varabilirsiniz. Herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda ya da şarkılara tıklayıp da dinleyemediğinizde site yönetimine iletişim bölümünden kolaylıkla ulaşabilir ve sorunların kısa sürede çözülmesine yardımcı olabilirsiniz.
yigit135 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla