Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Nisan 2013, 17:49   #1
Esin22
Keyifli~Üye
 
Esin22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Nisan 2013
Mesajlar: 6
Esin22 is on a distinguished road
Puanlar: 768, Seviye: 1
Puanlar: 768, Seviye: 1 Puanlar: 768, Seviye: 1 Puanlar: 768, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Örgü Modelleri

En örme sırlarından biri, herhangi bir proje için kullanabileceğiniz küçük ipuçları ve hileler ile tüm çok aşina olmaktır. Forumlara gitmek hatta benim favori LYS (aka benim 'yerli iplik dükkanı') yıl için örme ve bazıları hala koruyucular sadece zaman değil biraz teknikleri ile aşina olmayan oylandı vardır Örgü vardır, ama örme hayat kurtarıcı ziyaret edişinizde yanı.

Yani en Örgü İyi İpuçları bir listesini oluşturmuştur. Bunlardan bazıları oldukça bariz görünebilir, ama onları hiç duymadım kaç Örgü şaşıracaksınız!

Lafı daha fazla uzatmadan, burada biz gitmek:


1. Hatta bir kayma düğüm yapmadan önce, en az bir defa tüm desen OKUYUN. Sen tarifi / talimatlar yazılır nasıl hayran kalacaksınız. Bazı çok yararlı ipuçları veya notlar desen sonuna eklenecektir. Genellikle bu hemen bilmeniz gereken şeyler vardır. Tamamen yoluyla desen okumak için emin olun, böylece bu ne olduğunu biliyorum.
2. Üzerine döküm, daima size iğne döküm gerekir dikiş ile tüm yol yapmak için kendinizi yeterli iplik bırakın. Eğer arta kalan iplik uzun bir iplikçik varsa Merak etmeyin, sadece boyutu kesti.
3. Iplik bir ikinci veya üçüncü topa katılırken, daha ziyade bir satırın ortasında daha kenarlarında onlara katılmak için deneyin. Sonra dikişleri kenarlarında gizli olacak ve sadece çok neater görünüyor.
4. Bir grafik veya yönlü satır kapalı örme, her zaman yerinizi tutmak için bir yapışkan notu kullanın. Sonra uzaklaşmanız gerektiğinde, her zaman sadece nereye devam ettiğinizde almak için bileceksiniz böylece yapışkan not örme son satırı yazınız. Eğer gitmek gibi yapışkan küçük notu sayfa aşağı hareket ettirilebilir.
5. Bir iplik yumağı ile örme, her zaman dışarıdan merkezinden iplik çekin değil. Bunu yaparsanız, sizin iplik güzel akmasına ve örme gibi bir canavar karışık karmaşa haline gelmeyecek. Bir düğümlü karmaşa karşılaşırsanız, sadece daha sonra yeniden iplik takın, karışıklık kesip. Bazı knot çözmek için imkansız!
6. Eğer renkler yerine örme her bir rengi değiştirmek isterseniz, o zaman! Yaratıcı olun. Bir proje için bir dikiş deseni eklemek istediğiniz ve bunu nasıl biliyorsanız, o zaman! Bir tema üzerine varyasyonlar her zaman beklerim.
7. Sizin için örgü olduğu zaman 2 veya 3 boyutta, daire için yazılı veya boyutu vurgulamak bir deseni üzerinde çalışırken. Desen tüm yol boyunca bunu. Bedeninizi baştan vurgulanmış değildir eğer başka bir boyutu için örme başlamak için çok kolaydır.
8. Örme Yeni Sonra özel iplikler veya eğlence kürk veya tiftik gibi bulanık ya da şerit-y bir şey ile kaynaştırma yok. Bu iğne üzerinde dikiş görmek çok zor, ve fuzz kaybolmak gerekir. Bunun için benim sözüme!
9. En az tüm bu örgü aksesuarları tutun. Onlar tüm öfke bakmak ve sahip olmak çok sevimli olabilir, ancak en sık zaten bunları kullanmaz olabilir. İğneler, iplik, makas ve talimatlar işi her zaman yapacak.
10. Eğer bir iplik yumağı sonuna kadar almak ve tükeniyor olmadan başka bir satır örme eğer bilmek istiyorum ediyorsanız, o zaman bunu yapmak: Kalan iplik almak ve parça genişliği boyunca üç kez dışarı germek, sırt ve ileri. Sizin iplik yapar, yeterli bir satır için var. Yaşasın!

Bu ipuçları, başlangıç almalısınız. Ben daha eğlenceli örgü sırları rastlamak gibi, ek yazılar yazacağım. Bu yüzden sık sık tekrar kontrol ediniz, siz ne bulacaksınız asla!

Kaynak: http://orgumodelleri.th9.co/
Esin22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla