Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2013, 03:02   #1
yigit135
Keyifli~Üye
 
yigit135 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Kasım 2012
Mesajlar: 526
yigit135 is on a distinguished road
Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Armalı Tanıtım sitesi

Armalı reklam ve tanıtım sitesi olarak ilk amacımız siz değerli müşterilerimizin bütün işlerini son teknoloji kullanarak en hızlı şekilde çözüme kavuşturmaktır. Bayrakçı sitesi olarak istediğiniz her türden amblem, bayrak gibi daha pek çok reklam ya da masa üstü bayraklarınızı en titiz şekilde yapmayı ve sizlere en iyi hizmeti sunmayı kendimize prensip edindik. Bu sebeple kendimizi sürekli gelişen teknolojiye adapte ederek kusursuz hizmet vermeyi amaçlamaktayız. Yeni bir şirket kurduysanız ya da kendinize güzel bir masa bayrağı yaptırmak istiyorsanız uygun fiyatlarda ve garantili olarak bütün bu isteklerinize sahip olabilirsiniz.
Özel firmalar için üretilmiş flamalar, masanızın köşesine koyabileceğiniz reklam amaçlı ya da Türk bayrağı, dış mekanlara yaptırmak istediğiniz dayanıklı bayraklar gibi daha birçok hizmeti sizlere sunmaya devam ediyoruz. Bunların dışında her türlü dijital baskı işlemlerini de kusursuz bir şekilde gerçekleştirerek müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Kaliteli malzemeler kullanarak ve fiyatlarda da diğer firmalardan daha uygun olarak belirlediğimiz sitemize gelerek firmanıza reklam amaçlı flamalar yaptırabilir ya da kedinize özel bayraklar yaptırabilirsiniz.
Bizlere direk adresimize gelerek ulaşabileceğiniz gibi telefon ya da mail aracılığı ile de bilgi alabilirsiniz. Eğer siz de firmanıza ait bayrak, flama ya da reklam amaçlı bir şeyler yapmak istiyorsanız sitemize gelin ve bütün isteklerinizin son teknoloji yardımı ile yapıldığını gözlerinizle görün.
yigit135 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla