Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2013, 12:31   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Sohbete Hazır Ol



Günümüzde internet bizi çevreleyen yegâne ağ konumuna gelmiştir. İnternetle yatıp internetle kalkıyoruz. Hemen hemen her işimizi de yine bu internet sayesinde, onunla görüyoruz. Bu denli her yanımızı sarmış olan bir ağ zincirinin iletişimimizi de sağlaması tabi ki beklemendik bir şey değildir. Artık neredeyse bütün iletişimimiz bu arkadaşlık, sohbet siteleri üzerinden yürüyor neredeyse. Globalleşen dünya ve iletişim çağının bir getirisi ve belki de götürüsü olarak sistemleşmiş ve yaygınlaşmış sohbet siteleri çok büyük bir sayıya ulaşmış durumda. Bu kadar büyük firmaların paylaştığı bir ortamda kaliteli arkadaşlık ve sohbet ortamları neredeyse yok denecek kadar az. Özellikle Türkiye gibi Müslüman ağırlıklı olmasına rağmen bu sitelerde İslam izine rastlamak neredeyse imkânsıza yakın. Bu nedenleri düşündüğümüz ve sizleri daha kaliteli bir hizmeti hak ettiğinizi istediğimizden islamisohbet.com? u kurduk.

Sitemiz İslami evlilik ve islami sohbet üzerine kuruludur. Gerçekten önem verdiğimiz ve tamamen siz değerli kullanıcılarımızın kaliteden ödün vermeden, düzgün ve saygılıca sohbet edip tanışabilmesi için uyguladığımız önemli kurallarımız vardır. Gizlilik ve güvenlik ilkelerimizi okumanız sizler için hem iyi olacak hem de gerçekten iyi bir sitede sohbet edecek olmanızın farkına varacağınız için daha keyifli dakikalar sizi bekliyor olacak.

Türkiye? nin 4 bir yanından, 81 ilden sitemize birkaç dakikanızı ayıraraktan üye olabilirsiniz. Sitemize üye olmak oldukça kolaydır. Birkaç dakikanızı ayırıp şu soruların olduğu basit bir formu doldurmanız yeterlidir. Kullanıcı adı, şifre, e-posta adresi, cinsiyet, ülke, şehir, ilçe, semt ve doğum tarihi.

Gelişmiş arama özelliklerine sahip sitemizde aradığınız kişiyi bulmanız gerçekten çok kolay. Göz yormayan bir tasarım ve neredeyse yok denebilecek kadar az sayıda reklamla haydi siz de durmayın ve bir an önce İslami sohbete başlayın.

islamisohbet.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla