Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2013, 22:23   #1
yigit135
Keyifli~Üye
 
yigit135 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Kasım 2012
Mesajlar: 526
yigit135 is on a distinguished road
Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Edebi İlke Edinen Müslüman Nesil in özel Chat Sitesi

Günlük hayatımızda insanlar arası iletişim kurmak ve hayatlarında olan mevcut birtakım şeyleri paylaşmak adına özel sohbet , insanlar için bir nevi ekmek gibi, su gibi bir ihtiyaçtır. Konusu ne olursa olsun hiç fark etmez. Dağ, taş, hava, cıva her şey olabilir.

Ancak her iki tarafın da bu özel sohbetten aynı lezzeti, keyfi ve memnuniyeti alabilmesi için çiftlerin karşılıklı hoşgörü ve saygı çerçevesinde olmaları gerekmektedir. Konuşulan konu ortak bir konu olmalıdır ki her iki taraf da bu konu üzerine konuşabilsin, fikirlerini özgürce söyleyebilsin.

Örneğin; iki arkadaştan biri futbol konusunda çok iyi diyelim. Sürekli taraftarı olduğu takımın futbol maçlarını takip ediyor. Takım ile ilgili hiçbir haberi kaçırmıyor. Bir diğer arkadaşı ise futbol konusunda çok iyi sayılmaz diyelim. Bu iki arkadaş bir araya geldikleri zaman futboldan konuşmaları biraz yanlış olur.

Çünkü biri adeta futbolla yatıp futbolla kalkarken diğeri ise futbolla pek alakalı değil ve belki de hiç sevmiyor. islami sohbet edecekleri konu her iki tarafında üzerinde fikir beyan edebileceği, düşüncelerini, tavsiyelerini, çekincelerini severek ifade edebileceği bir konu olmadığı için ister istemez her iki taraf da bundan kesinlikle hiçbir zevk alamayacaktır.

Fakat konuşulan konu her iki tarafın da üzerinde rahatça fikirlerini sunabileceği bir konu olduğunda o sohbetin tadına doyum olmaz. Saatler geçer fakat farkına varılmaz. Bu muhteşem ve zevkli işten o kadar haz alır ki insan bir anda tüm sıkıntılarını unutuverir.

Kendini bambaşka diyarlarda bulur.
İnternet kullanımının ülkemizde yaygınlaşmaya başlamasından itibaren artık insanların sohbet edebilmesi için illa yan yana olmaları gerekmiyor. İnternet teknolojisinin sağladığı sayısız faydalardan birisi de özel chat adı verilen özel sohbet siteleri olmuştur.
chat
Zaman ve mekan sınırı olmadan, birbirlerini belki de hiç tanımayan ve birbirlerinde çok uzak şehirlerde, ülkelerde hatta kıtalarda olan kişiler bu imkan sayesinde karşılıklı olarak sohbet edebiliyor.

Konuştukları konu üzerinde fikirlerini rahat bir şekilde ifade ederek karşılıklı hoş vakit geçirebiliyor.

Bu sayede birbirlerini hiç tanımayan ve birbirlerinde çok uzak atmosferde yaşayan insanlar, birbirlerini saygın bir şekilde tanıma ve karşılıklı hoş sohbet edebilme fırsatı bulurlar.
islami sohbet
yigit135 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla