Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2013, 02:53   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart elektronik sigara satış

Sigaradan kurtulmak ya da sigara masraflarınızı en aza indirmek mi istiyorsunuz ? sigaranın fizyolojik bağımlılığından kısa sürede kuruluyorum ancak psikolojik bağımlılıktan kurtulamıyorum mu diyorsunuz? İşte o zaman sizler için en alternatif görünen mucizevi çözüm bir adet elektronik sigara edinmekten geçiyor.

Bildiğiniz gibi bitkisel yollar ile sigarayı bırakmak için satılan ürünlerin geneli sadece sürekli tüketimi olduğunda geçerlilerdir ve sizleri sadece fizyolojik bağımlılıktan kurtarmak için yeterlidirler. Ancak zaten çoğu insan sigarayı bırakma aşamasında bunu çok kolay atlatabiliyor. Asıl atlatılamayan konu ise sigaranın üzerimizde bıraktığı psikolojik etkisidir. Bundan kurtulmanın yolu da hiç şüphesiz elektronik sigaradan geçiyor. Elektronik sigara aldığınızda ilk aylarda elektronik sigara likiti kullanıyorsunuz. Bu kullandığınız liklitler sizin nikotin ihtiyacınızı karşılıyor ancak vücudunuza herhangi bir zarar vermiyor. Böylece aslında elektronik sigara ile tanıştığınız ilk günde sigarayı bırakmış vücudunuz üzerinde ki etkilerini en aza indirgemiş oluyorsunuz. Nikton yüklü elektronik sigara likiti kişilerin tercihine göre dilediği kadar kullanılabilir. Amacınız eğer sigara bırakmak ise 3 ay sonrasında normal mentollü liketler alarak kendinizi sigaranın psikolojik rahatsızlığından yavaş yavaş soyutlayabilirsiniz.

Yok eğer sigarayı bırakmak değil sadece sigara masraflarınızı en aza indirmek istiyorsanız o zamanda elektronik sigaralar sizin için normal sigara ürünlerinden çok daha hesaplı ve uygun olacaklar. Ayrıca bağımlılık hissinizi birebir tatmin ederken size zarar da vermeyecek. Daha fazla ayrıntılı bilgi için ya da hemen bir tane almak için web sitemize ulaşabilirsiniz.
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla