Konu: mum
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2013, 05:16   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart mum

Evinizde farklı bambaşka bir atmosfere ihtiyaç duyuyorsanız eğer diler meditasyon isteyin dilerseniz de biraz romantizm, mumlar ve kokulu mum olmadan bunları tam anlamıyla başarmanız neredeyse imkansız. Bilimsel olarak kanıtlanmamış bir bulgu olsa da ışığın insan üzerinde ki rahatlatıcı etkisi tartışılabilir gerçekler arasında yer alır. Işık insanın kendini daha güvende hissetmesine daha mutlu hissetmesine gibi arttırabileceğimiz birçok olumlu sonucun nedeni olarak bilinmektedir. Ayrıca mumları sadece insan üzerinde ki rahatlatıcı etkisi olarak ele almamak gerekiyor. Bildiğiniz gibi evinizdeki dekoratif atmosferi sağlamanız için eğer mumları kullanmamışsanız herşeye bir adım geriden başlamışsınız demektir.

Evin içerisinde ortamda en önemli şeylerden başında ışık geliyor. Dolayısıyla eğer ortaya dekoratif bir görüntü çıkartmak istiyorsanız haliyle bazı mumlar kullanarak elektrik ışığı ile elde edemeyeceğiniz ışığı almalısınız. Diğer bir açıdan bu mumların dekoratif değerinide unutmamak gerekiyor. Özellikle evinizin dekorasyonunda bazen birşeylerin eksik olduğunu hissediyorsanız yapılacak ilk şey dekoratif mumlar için ne kadar yer ayırdığınız olmalıdır. Çünkü mumlar sadece dekorasyon ve ışık için değil aynı zamanda bulunulan ortamın kokusunu değiştirmek içinde oldukça iyi bir alternatiftir. Şöyle düşünün ki, odanızda kullanacağınız elektronik oda spreyleri yerine kokulu mum kullanarak aynı anda hem içerisinin kokusunu değiştirebilirsiniz hemde içeriye rahatlatıcı bir hava sağlayabilirsiniz. Bunları elektronik spreyler ile sağlayamayacağınız elbette aşikârdır.

Peki, mumlar üzerine bu kadar açıklama yaptıktan sonra bu mumları nereden en kolay şekilde tedarik ederiz? Elbette bunun için size bir tık kadar uzak olan web sitemizi tercih edebilirsiniz. Web sitemiz kullanıcılarına her alandan mum çeşitlerinin hepsini en uygun fiyatlarla sunmaktır. Şimdi oturduğunuz yerden siparişinizi vermek için hemen dekoratif mumlar ve mumlara sahip olmak için web sitemize ulaşın.
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla