Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2013, 19:21   #1
Esin22
Keyifli~Üye
 
Esin22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Nisan 2013
Mesajlar: 6
Esin22 is on a distinguished road
Puanlar: 768, Seviye: 1
Puanlar: 768, Seviye: 1 Puanlar: 768, Seviye: 1 Puanlar: 768, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Ağır Nakliyat ve Parsiyel Taşımacılığı

Nakliye ve taşımacılık günümüzde hızla yaygınlaşan profesyönel iş çözümleri arasında yer almaktadır. İnsanların zamanı önemli olduğundan bedenen yorulmaması ve uğraşmaması için sürekli yeni iş kolları geliştirilerek bizlerin yaşam kolaylığı sağlanırken nakliye firmalarının da pazardan belirli bir oranda faydalanması hedeflenmektedir.

Hepimizin hayatlarında en az 1 - 2 kere hizmet aldığı sektör, hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Nakliyeye ihtiyaç duyduğumuz gibi, bazen ağır nakliye ve löwbed hizmetlerine ihtiyaç duyabilmekteyiz. Ağır nakliye ve parsiyel taşımacılığın ülkemizde yaygınlaşmasına katkı sağlayan Türkiye'de en hızlı büyüyen firma dalında Network Global Logistics firması, şantiye taşımaları, ağır iş makinaları taşımaları, elektrik santrali ve elektrik trafosu gibi tüm ağır yüklerinizin taşınması, farklı bir şehre konumlandırılması ve gemi kiralama gibi hizmetler vermektedir.

Sizler de yeri değiştirilmesi gereken konteynır, baraka gibi taşınabilir mülkleriniz mevcut olduğunda ülkemizin önde gelen ağır nakliyat kuruluşundan destek alabilirsiniz.
Esin22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla