Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2013, 22:12   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bebekler İçin

Web Adresi: http://www.patikli.com
Sahibi: Bebekler İçin
Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Bebekler İçin
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: Özel yazılım.
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler






Küçüklükten beri yanımızda bulunana ninelerimiz bize çok şey katmıştır. Onlarla birlikte büyüdük ve onların koruması altında yaşadık. Anne babamız bize kızdıklarında onların himayesine sığındık. Bu şekilde kendimizi yalnız hissetmedik ve her zaman yardım görebildik.

Toplumun yozlaşması ile birlikte o nineler ve dedeleri evlerde göremez olduk. Çünkü insanların beyinlerinin yozlaşması ile birlikte onları da huzurevlerine layık gördüler. Huzurevlerine bakarsanız hep evlatları tarafından terk edilmiş yaşlıları görebilirsiniz. Bu inancımız gereği son derece yanlıştır. Çünkü çocuklarına her türlü fedakârlığı yapan anne ve babaların yeri orası olmamalıydı.

Ninelerimizin bize bıraktığı en güzel şey belki de patikler olmuştur. Bize ördükleri renk renk patiklerle her zaman bize heyecan vermişlerdir. Kardeşler arasında farklı takımları tutanlar vardır mutlaka. Ninelerimiz bizim takımlarımıza göre patik örmüşlerdir ve bizi her zaman mutlu etmeyi bilebilmişlerdir.

Patiklerin en güzel yanı ayağınızı her şartta sıcak tutuyor olmasıdır. Özellikler buna ihtiyacı olan bebekleri es geçemeyiz. Bebek patikleri noktasında zaten ninelerimiz örmüşler biz tam hatırlayamasak da onlar bizi düşünmüşlerdir.

Gelenek Kayıp Mı Oldu?

Bu geleneklerimizin yaşaması adına her türlü girişimde bulunmak bizim için faydalı olacaktır. Çünkü eski gelenekler her zaman için insanların aradığı şeyler olmuştur.

Geleneklerimizi yaşatmak adına web siteleri sizin için harekete geçti. Bebek yelekleri ve diğer ihtiyaçları için talebi karşılamaya çalışıyorlar. Bu tarz siteleri her zaman bulabilmek de mümkün olmuyor.

Bebek patikleri ve yelekleri noktasında ulaşabileceğiniz ve en güzel malzemeleri bulabileceğiniz www.patikli.com sitesini ziyaret ederek tüm aradıklarınıza ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sitemizi ziyaret etmek ve bebekler ile ilgili her türlü ihtiyacı bulabilmektir. Her zaman ve her yerde bulamayacağınız bu site aracılığı ile eskiye ve yeniye dair her şeyi bulabilirsiniz.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla