Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Nisan 2013, 13:31   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kılıf Merkezi



Akıllı telefon sektöründeki gelişim ile olmazsa olmazlar arasına giren cep telefonu aksesuarları için ?mobil dünyanızın kalbi? sloganıyla yayın hayatına başladık.

Kılıf Merkezi, ihtiyacınız olan cep telefonu aksesuarları ve tablet aksesuarları nı uygun fiyat, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sizlere ulaştırmayı amaç edinmiştir.

Sektördeki 8 yılı aşkın deneyimimiz ile mobil dünyanızın vazgeçilmezleri olan 'aksesuar' ihtiyaçlarınızı sanal mağazamız ile adresinize kadar ulaştırmak için çalışıyoruz. Sade tasarımı ve kolay kullanılabilir ara yüzü ile ihtiyacınız olan cep telefonu kılıfı ve aksesuarlarını rahatlıkla bulabileceksiniz. Tablet aksesuarları kategorisinde en yeni model tabletler için ihtiyacınız olan tablet kılıfı ve aksesuarlarını bulabilirsiniz.

En çok tercih edilen Samsung Kılıfları ve iPhone Kılıfları kategorilerinde kapaklı kılıf, sert arka kapak, silikon kılıflar ve taşlı kılıflar en çok tercih edilenler. Bu kategorilerde birçok model ve seçenek kilifmerkezi.com'da sizleri bekliyor.

Üç farklı ödeme seçeneği ile ister kredi kartınız ile 12 aya varan taksitlerle, ister banka kartı veya kredi kartınız ile ?iPara? güvenli ödeme sistemini kullanarak, isterseniz de Havale/EFT ödeme seçeneğini kullanarak ekstra indirimle alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

kilifmerkezi.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla