Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Nisan 2013, 16:31   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart En Özel Nikah Şekeri



Düş atölyesi sizler için özel günlerinizi daha da özel kılmak adına, düğün dernek diye tanımladığımız aile ve eş dost toplantılarına, özel günlerinde kullanılan özel ürünleri daha da özel hale getirip sizlere sunmak adına kurulmuştur. Mottomuz ve tarihçemiz kısaca: ?Düşlerin elle tutulup, gözle görülemeyeceğini mi düşünüyorsunuz? Size heyecanlı bir haberimiz var: atölyemizde sizin için düşler üretiyoruz.

Nişan, kına, düğün, doğum ve doğum günü gibi özel günleriniz için kullanacağınız aksesuarları hayal edin, biz sizin için tasarlayıp üretelim. Biz detaylar üzerinde çalışırken, siz de bu günlerin tadını çıkarmaya bakın...

Nişan yastığı, takı kurdelesi, iğnedenlik, kına tepsisi, kına sepeti, nikah şekeri, bebek şekeri, ve özel günlerde kullanılan yüzlerce çeşit ürün ile baby shower ve bekarlığa veda gibi özel konsept istekleriniz için ihtiyaçlarınıza cevap veriyoruz.

Düşlerinizi birlikte gerçekleştirmek için tek yapmanız gereken bize ulaşmak...?

Ürünlerimize KDV dahil olup, yapmanız gereken tek şey basit bir sipariş formu doldurmak, ardından da 3 ila 7 iş günü arasında elinize geçecek olan ürünlerimizi beklemektir yalnızca.

Ürünlerimizden birkaç örnek verecek olursak; lavanta kesesi fuşya, lavanta kesesi boncuklu, lavanta kesesi kırmızılım, lavanta kesesi lila, lavanta kesesi böcekli, lavanta kesesi dore, minik kına çantaları, nazar boncuklu kına bandı, zebra desenli kına bandı, üç kırmızı gün kına bandı, kına sepeti, kuğulu anı defteri seti, kalp mantar bardak altlığı, nişan sepeti leopar, nikâh sepeti pembe kuru kare, küçük kolonya şişesi, taşlı papyon nikah şekeri gibi bir çok özel tasarım, şık ve uygun fiyatlı ürünlerimize sitemizden rahatlıkla ulaşabilirseniz. Dilerseniz sitemizden sağında bulunan Düşlediklerimiz Albümü sekmemizden ürünlerimizin fotoğraflarına ulaşabilir, hemen altında bulunan sekmeyle de basında yer alan haberlerimize ulaşabilirsiniz.

dusatolyesi.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla