Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Nisan 2013, 17:22   #1
Esin22
Keyifli~Üye
 
Esin22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Nisan 2013
Mesajlar: 6
Esin22 is on a distinguished road
Puanlar: 768, Seviye: 1
Puanlar: 768, Seviye: 1 Puanlar: 768, Seviye: 1 Puanlar: 768, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Bilgisayar Bilgileri - Sarkos.Net

Bilgisayar teknolojileri her geçen gün gelişirken bilgisayar hakkında yeni bilgiler edinmek, aradığınız soruların cevabını bulabilmek için ihtiyacınız olan site SARKOS.NET. Bu site aracılığıyla bilgisayar ile ilgili onlarca kategoride paylaşılmış içeriklere ulaşabilirsiniz.

Şimdi biraz site içeriğine bakalım. Bilgisayar bilgileri vermek için kurulmuş olan site sayesinde sizlerde bilgisayar hakkında ki bilgilerinize yenilerini ekleyebilirsiniz. İçerisinde pek çok farklı kategori bulunduğu için bilgisayarla ilgili geniş bir yelpazede içerik sunuyor. Bu içeriklerden faydalanabilmek için sarkos.neti ziyaret edebilirsiniz.

Oyun indirmeniz için kurulan kategorilerden, SEO gibi kategorilere kadar pek çok kategori bulunuyor ve isterseniz kategori filtrelemesiyle istediğiniz içerikleri görebilirsiniz.

Oyunlar kategorisinde çeşitli oyunların indirme linkleri bulunuyor full oyun indirebileceğiniz bu kategori içerisinde ki içeriklere biraz göz atabiliriz.

Pes 2013 bu kategorinin en çok ilgi gören konularından biri. Son zamanların meşhur oyunu olan pes 2013 tek link indirebileceğiniz bu konuyu ziyaret ederek sizlerde faydalanabilirsiniz. Pro Evulation Soccer 2013 futbol oyunlarının arasında oldukça iyi bir konuma sahip fakat yeni oyun motorunu bekleyenler maalesef ki umutlarını Pes 2014e saklıyor.

Live for speed ise yine oldukça ilgi gören oyunlardan biri. Need For Speed'e rakip olarak görülen bu oyunu da yine sarkos.net aracılığıyla indirmek için live for speed indir linkini kullanabilirsiniz.

Eğer sizlerde bilgisayarlar hakkında yeni bilgiler edinmek, eğlenceli içeriklere ulaşmak istiyorsanız sarkos.net'i ziyaret etmeniz isteklerinize bir nebze cevap verecektir.
Esin22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla