Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Nisan 2013, 22:28   #1
yigit135
Keyifli~Üye
 
yigit135 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Kasım 2012
Mesajlar: 526
yigit135 is on a distinguished road
Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Doragames tanıtım

Gelişen teknoloji sosyal hayatımızda da birçok değişikliğe imza atmış durumda. Artık herkesin evinde, işyerinde kısacası elinin altında bilgisayar ve internet mevcut. Bu da eğlenceli vakit geçirmek için çok büyük bir araç. İster evde canımız sıkıldığında, ister işyerindeki boş vakitlerimizde hemen internetteki oyunlar aracılığı ile keyifli vakit geçirme yoluna gidiyoruz.
İnternet oyunları istediğimiz her an ulaşabileceğimiz şekilde bir tık ötemizde. Çeşitli internet siteleri bu hizmeti veriyor, onlardan birisi de dora games. Oynamak istediğimiz her türlü oyuna doragamesaracılığı ile ulaşmak çok kolay. Yani internet sayesinde bilgisayarda oynanan oyunlar sadece çocuklara yönelik olmaktan çıkmış olup, her yaşa ve zevke hitap edecek niteliğe büründü. Yine de tabi ki çocuklar için ayrı bir yere sahip olduğunu inkâr etmemek gerek. Oyunların doğru bir zamanlama ve kaliteli seçimlerle çocuklara çok büyük bir katkısı da olduğu da bir diğer boyut ayrıca. Hızlı düşünme, çabuk karar verme gibi yeteneklerin gelişmesine yardımcı olurken, görsel zekânın da gelişmesine hayli katkısı var oyunların.
Genellikle kadınların ve erkeklerin ister çocuk ister yetişkin olsun oyunlar konusundaki tercihleri farklı oluyor. Erkekler daha çok hız, futbol ve savaş oyunlarını seçerken, kadınlar daha naif oyunların peşinde, bu yüzden dora dress up gamesrahatlıkla tercih edilebilecekler arasında. Oyunların dora games gibi araçlarla hayatımızdaki yeri daha da büyüyeceğe benziyor.
yigit135 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla