Konu: 3D Altyazı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Nisan 2013, 14:14   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart 3D Altyazı



Her işimizi internetten yapmaya başladığımız günümüzde, en çok da vaktimizi geçirdiğimiz alt dal film izlemektir hiç şüphesiz ki. Film satın alıp, DVD kiralamanın demode olduğu günümüzde yeni moda artık internetten film indirmek. Hem ucuz, kolay, kullanışlı hem de ulaşılabilirliği yüksek olduğu için film indirmek avantaj bakımından fersahlarca ötede bir durumdadır. Filmimizi indirdik, evimizi güzelce hazırladık, şimdi geriye kalan tek şey filmimize uygun bir Türkçe altyazıyı indirmek ve keyfimize başlayabilmek.

Yüzlerce kategoride binlerce farklı film ve hepsinin ortak derdi, uygun altyazı sorunu. Bunun için sizleri 3daltyazi.com?a bekliyoruz. Sitemiz sürekli güncellenir ve en uygun altyazıları bulabilmeniz için geniş bir yelpazede sizlere altyazı seçeneği sunar. Altyazı konusu başlı başına bir dert demektir, bilenler bilir bunu. Çünkü piyasadaki filmlere altyazı yetiştirmek, altyazı çevirmenleri için de büyük bir uğraş sayılmaktadır. Çevirmenler ya kendi zevklerine göre filmleri, dizileri ya da popüler olan ürünleri çevirme listelerine ve planlarına almaktadırlar. Durum böyle olunca da birçok film ve dizi altyazıdan mahrum kalmaktadır. Sitemiz elinden geldiğinde farklı türde ve kültürde filmlere altyazı hazırlamaya çalışmaktadır. Bunu tamamen ücretsiz olarak sizler için yapmaktadır.

Göz yormaktan çok uzak bir tasarıma, gayet kullanışlı ve keyifli bir ara yüze, neredeyse reklamsız sayılacak bir ekrana sahip sitemiz, yerli yabancı dizi, film, 3D filmler konusunda altyazı hazırlamaktadır.

Sitemizde hem güncel ve popüler filmleri hem de eski Türk filmlerinden yeni 3D filmleri ya da yabancı ve altyazı bulması zor filmleri bulabilmeniz için hazırlanmaktadır. Sitemizin alt kesiminde bir adet harf ve sayı cetveli bulunmaktadır ve bu cetvel sayesinde sayfalarımız arasında hızlıca gezinip aradığınız altyazıyı çabucak bulabilmektesiniz.

3daltyazi.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla