Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2013, 16:26   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Adana Demirspor Güncel Haber



Adana Demirspor Türk futbolunun kaliteli, güler yüzlü ve önemli takımlarındandır yıllardır. Lige daima kazanmak ve fairplay için çıkan takımımız, her daim lige renk katmıştır. Şu anda PTT 1.Lig? de mücadele vermekte olan takımımız hakkında gerekli bütün bilgileri bulabileceğiniz haberads.com? u siz değerli futbol severlerimiz için açtık.

Uzman ve profesyonel, işini layıkıyla yapan yazar kadromuz, kaliteli foto muhabirlerimiz ile geliştirdiğimiz yazı kadromuz, Adana Demirspor?umuzun önemli haberlerini hazırlayıp, sizlere sunmak için çabalıyor. .

Tamamen ücretsiz olan sitemiz, takımımız hakkında her türlü bilgiye kolay bir şekilde erişebilmeniz için tasarlandı. Göz yormayan ve reklamsız denecek kadar az sayıda reklam almış olan sitemiz, tamamen bir futbol takımının haber sitesinin ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır. Belli başlı kategorilerle ayrılmış sitemiz, haberlere ve diğer içerikle bir an önce ulaşabilmeniz için tasarlanmıştır.

Adana Demirspor başlığımıza tıklayarak, dış ve iç medyada bulunan takımızın hakkındaki haberlerimize ulaşabilirsiniz. PTT 1.Lig sekmemize tıklayarak Güncel PTT 1. Lig Haberlerine ulaşabilirsiniz. Hangi takım hangi puanda? Hangi rakip takımda neler oluyor? Ligde kim inişte kim çıkışta? Hepsini öğrenmek artık çok kolay. Yazarlar kategorimiz, sitemizdeki uzman kadromuza ulaşmak için bir tıkla karşınızda. Yazarlarımızın bütün makalelerine ve haberlerine bu sayede kolaylıkla ulaşabilirsiniz. *

Foto galeri sekmemiz, takımımıza ait fotoğrafları bulabileceğiniz kategorimizdir. Saha içi ve dışında, haberlerde çıkan, önemli bulduğumuz bütün fotoğrafları burada sizler için sergiliyoruz. Forum sekmemiz ile forumumuza girip, tartışmalarımıza katılabilirsiniz. Diğer üyelerimiz ile güncel konular ve rakip takımlar hakkında ki bütün tartışmalara özgürce ve saygılıca katılıp, fikirlerinizi istediğiniz gibi sunabilirsiniz. Puan durumu ve Fikstür sekmemizle takımımızın lig içindeki durumunu daha yakından takip edebilirsiniz. Siz değerli Adana Demirspor taraftarımızı, sitemize bekliyoruz.

haberads.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla