Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Nisan 2013, 23:03   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Macaristan üniversiteleri

Üniversite eğitiminiz için alternatif yurtdışı eğitimleri arıyorsanız Macaristan düşünmeniz gereken başlıca ülkelerin arasında gelmektedir. Size sunacağı bir çok potansiyelinin yanı sıra Macaristan da üniversite okumak avrupa üniversitelerinde eğitim olarak hem daha nitelikli hem de maliyet olarak daha düşük fiyatlar ile sonuçlandırılabilmektedir. Bu nedenden dolayı her yıl ülkemizden bir çok insan üniversite tercihini Macaristan üniversiteleri arasından tercih etmektedir. Macaristan da eğitim alabileceğiniz temel olarak 4 ayrı üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin hepsi kendi alanlarına sahip alanında uzman hocaları ile eğitim veren üniversitelerden oluşmaktadır.

Özellikle macaristanda tıp eğitimi alanında kendini kanıtlamış üniversiteler yer almaktadır. Bu nedenle eğer tıp eğitimi düşünüyorsanız Macaristan içerisinden tercih yapmak kaçınılamaz tercihlerin arasında yer alıyor. Ayrıca diğer yandan masraflar olarak incelediğimizde Macaristan da tıp eğitimi almak hem Türkiye’de ki vakıf üniversitelerine hem de Kıbrıs’ta ki vakıf üniversitelerine göre çok daha düşük masraflar ile tamamlanabilmektedir. Ortalama olarak yıllık 3000 ile 7000 Euro gibi bir ücretle senelik alan ücretinin karşılanabilmesi mümkündür. Macaristan üniversitelerinden mezun olan 14 bilim adamı, edebiyatçı Nobel ödülleri gibi dünya çapında verilen ödülleri almaya hak kazanan kişilerden oluşmaktadır. Geniş bir tarihe sahip ve köklü geçmişi olan mimari içerisinde eğitim görmenin tadı da işin diğer bir boyutu. İngilizce eğitim için kaçınılmaz fırsatlardan birisi olan Macaristan’da eğitim mutlaka alternatif arayanlar için göz atılması gereken seçeneklerin arasında yer alıyor.

Web sitemiz sayesinde dilerseniz en detaylı şekilde Macaristan da üniversiteler ve bunların size saklayabileceği bölümler hakkında bilgi alışverişi sağlayabilmeniz mümkündür. Ayrıca masraflara kadar geniş bir döküme sahip olabilir konu ile ilgili merak ettiğiniz her türlü sorunun yanıtına ulaşabilirsiniz.
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla