Konu: Ukash Kart
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Nisan 2013, 20:37   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ukash Kart

Ukash Kart



Günümüzde internet platformunun giderek gelişmesi ile beraber insanlar birçok aktiviteyi internet üzerinden yapabiliyor. Dolayısı ile internet platformu insanlara birçok imkânı da beraberinde getiriyor. Evinizde rahat bir şekilde hiç sıkıntı çekmeden işlerinizi halledip, yorulmadan istediklerinizi yapabiliyorsunuz. İnternetin bu kadar önemli olması sebebiyle de artık insanlar satın alma işlerini de internet üzerinden yürütmektedirler. Bu insanlara birçok imkânı da beraberinde getirmektedir. Seçme şansı, ürün çeşitliliği ve ödeme seçenekleri insanlara kolaylık sağlamaktadır. İnternet ortamının bu kadar büyük olması aranan her şeyin bulunması ve böylesine bir hizmeti insanlara sunabilmesi beraberinde güven sorununu da getiriyor. Çünkü sanal bir ortamda insanlara güvenmek sanıldığı kadar da kolay olmuyor. Bu yüzden de firmalar insanların bu telaşını göz ardı etmeyerek online alışveriş sektöründe yeni ödeme stilleri ile insanları güvence altına alabiliyor.

Ukash kart günümüzde birçok insanın ve firmanın alışverişlerinde tercih ettiği ödeme şeklidir. Bu ödeme şekli ile internet üzerindeki alışverişleriniz çok daha rahat olabilmektedir. Çünkü kişisel bilgilerinizin insanların eline geçme ihtimali bulunmamaktadır. Böylesine güzel bir imkânı elde etmekte insanların online alışveriş sitelerinden çok daha ucuza alışveriş yapmasını sağlamaktadır. Online alışverişin daha çok tercih edilmesinin sebepleri arasında ürün çeşitliliği ve fiyat ucuzluğu vardır. Normal bir mağazaya göre çok daha ucuz fiyatlara ürünler alabilmeniz mümkündür. Bu sebepten ötürü de yapılacak alışverişlerin günümüzde internet üzerinden yapılması çok daha karlı olacaktır.

Ukash ön ödemeli bir sistemdir. Çok basit ve kullanışlı bir çalışma şekli vardır. Bu kart bir sanal karttır. Bu sebepten ötürü de kaybolma yâda çalınma ihtimali yoktur. Kartı, kredi kartlarından ayıran özelliklerden birisi hiçbir şekilde herhangi bir kişisel bilgiyi içermemesidir. Böylece kendinizi güvence altına almış olursunuz. İnternet üzerinden yapacağınız bir alışverişte site güvenilmez olsa bile kişisel bilgileriniz her zaman saklı kalır ve sizi bu tür internet korsancılığından korur. Bu çok önemli bir özelliktir. Bu insanların çok dikkat ettiği bir özelliktir. Çünkü kredi kartıyla 10 TL tutarında bir alışveriş yaptığınızda eğer kredi kartı bilgileriniz ele geçerse bu daha fazla para kaybetme olasılığınızı arttırır. Yani bu işten çok daha fazla zarar görürsünüz.

Bu kartlarda böyle sistem çok basittir. Siz kartınıza para yüklersiniz ve yüklediğiniz para tutarınca alışveriş yaparsınız. Alışveriş siteleri kartınızı 19 haneli PIN numarasından tanır. Bu PIN numarası siz karta her yükleme yaptığınızda yâda paranızı harcadığınızda değişmektedir. Yani tek kullanımlıktır ve size özeldir. Ukash almanın size getireceği faydalardan biri kesinlikle en güvenilir ödeme seçeneklerinden biri olmasıdır. Günümüzde birçok firma ve site bu ödeme şekli ile çalışmaktadır. Buda insanların bu karta ne kadar güvendiğini ve ne kadar olumlu sonuç aldığının bir göstergesidir. Sizde eğer güven sorunu yaşıyorsanız bu kart tam size göre demektir.

ucuzkash.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla