Konu: Palyaço
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Nisan 2013, 15:13   #1
cem_uar
Keyifli~Üye
 
cem_uar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Mart 2012
Mesajlar: 34
cem_uar is on a distinguished road
Puanlar: 1.600, Seviye: 1
Puanlar: 1.600, Seviye: 1 Puanlar: 1.600, Seviye: 1 Puanlar: 1.600, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Palyaço

Site Adı:Palyaço
Site adresi: http://www.palyaco.tv
Bir seyirci topluluğunu eğlendirmek maksadıyla acayip kılıklara bürünerek çeşitli insan ve
hayvan taklitleri yapan kişi. Palyaçonun en fazla göze çarpan tarafı, alışılmışın dışındaki rengarenk elbisesi ve yüzüne yaptığı makyajdır. Palyaçolar umumiyetle sirklerde çalışırlar. Seyircileri de çocuklardır
Üç değişik tipte palyaço vardır: Bunlardan birincisi, yüz hatları olan, beyaz maskeler takarlar.
Auguste olarak adlandırılan ikinci gruba mensup palyaço kıyafeti, son derece acayip parlak renkli elbiselerden meydana gelir. Bu grubun en meşhurları Fratellini Kardeşlerdir. Bir kratere benzeyen ağızları ve elektrik ampulüne benzeyen burunlar, bu gruptaki palyaçoların en önemli hususiyetlerini teşkil eder. Karakter palyaçoları denilen üçüncü gruptakiler, umumi olarak polis ve sokak serserileri tiplerini oynarlar. Bu grubun en meşhurları komedi filmlerinin oyuncusu Charlie Chaplin ile Emmett Kely’dir. İlk sirk palyaçoları, tecrübeli at sürücüleriyle akrobatlardı. Önceleri sadece yaptıkları hareketlerle değil aynı zamanda konuşmaları ile seyircileri eğlendiren palyaçolar 19. yüzyılın sonlarına doğru sadece kıyafetleri ve yaptıkları hareketlerle sahneye çıkmaya başladılar. Palyaçolar bugün de aynı şekildeki pandominvari gösterileriyle alaka çekmektedirler.
Profesyonel animatörlerden oluşan palyaço ekibimiz, çocuklarınızın ve dolayısı ile sizlerin mutlu olması için birbirinden zevkli oyunlar, showlar sergiliyorlar.
Palyaço gösterilerinde "ruh hali" kavramının öneminin bilincindeyiz. İçimizdeki çocuk ruhuna güveniyoruz. Palyaço, kendisini izleyenleri güldürmeli ve eğlendirmelidir. Yılların verdiği tecrübe ve müşterilerimizin memnuniyeti bu sektörde palyaço hizmeti konusunda iddalı olmamızın nedenidir.

Sizlerin memnuniyetinin bizi palyaço ve eğlence sektöründe sürekli kılan unsurdur.

cem_uar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla