Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Nisan 2013, 03:05   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Kameralı chat scripti satış sitesi

İnternet sektörü kendisinde gösterdiği gelişmeler ile artık bugün en büyük ve en aktif pazarlardan birisi olma yolundadır. İnternet ile artık sadece büyük şirketler, kurum veya kuruluşlar değil kişisel olarak girişim yapan insanlarda bu elektronik Pazar üzerinden kendine düşen payı alabilmektedir. Bu rakam düşündüğünüzde çoğu zaman çalışarak bile elde edemeyeceğiniz rakamları geçebilmektedir. Bu nedenle internet ile çalışma fikrini bir kere daha düşünmek gerekiyor. İnternet üzerinden para kazamamanın en alternatif yöntemlerinden birisinin başında da kameralı chat scripti ile bir sistem oluşturarak para kazanmaya başlamak gerekiyor.

İyi bir stratejinin yanı sıra sizlere bu yolda yardımcı olabilecek iyi bir sisteme ve iyi birde kodlanmış görüntülü chat scriptigerekiyor. Normal şartlarda internet üzerinden para kazanmak için eğer alışveriş işlemleri ile uğraşmayacaksanız belirli bir miktarda kodlama bilgenizin olması gerektiği büyük bir gerçektir. Ancak sistemlerimizden birini satın aldığınızda herhangi şekilde kodlama bilginiz olmasa bile rahat bir şekilde ekibimizin yardımları ile web sisteminizi modifiye edebileceksiniz ve kısa süre içerisinde kullanıma hazır hale getirebileceksiniz. Dahası bu işi çok kısa bir zaman dilimi içerisinde gerçekleştirerek ekstradan ücret ödemenize de gerekmeyecek.

Hazırlamış olduğumuz sistem görüntülü chat scriptleri arasında en sık güvenlik açıkları kontrol edilen ve gerektiğinde ekibimizce tarafınıza yeni güncellemeler sunulan bir sistemdir. Yani tek seferlik bir destek almanız söz konusu olmayacak ve ürününüz lisansı süresince ücretli ya da ücretsiz konularda destek alabilecek sisteminizi güvenilir ellerde dilediğiniz gibi şekillendirebilecek ve geliştirebileceksiniz. Sistemlerimiz hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için ya da hemen bir tane satın almak, demo görmek için hemen web sitemize ulaşın sizde son kalite ile kodlanmış bir kameralı chat scripti kullanma deneyimini yaşayın.
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla