Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Nisan 2013, 22:53   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kuzey Kıbrıs'ta haberin Yeni Adresi

Kuzey Kıbrıs'ta haberin Yeni Adresi

Haberlerin günlük olarak değişmesi o haberin önemini ve haberin ilgilendirdiği kişi sayısı ile doğru orantılıdır. Yani bir haber ne kadar çok kişiyi ilgilendiriyorsa daha fazla gündemde kalabilir. Gündemi belirleyen bir olay her an çıkmaktadır. Buradaki zor iş o haberi en doğru şekilde yerine ulaştırmaktır. Dünyanın haberi olsun Kıbrıs gündemi olsun aynı ilke ile çalışmak kıbrıs haber esastır.
kktc haber uzun süreli olarak belirleyen olaylar en temelde adanın diğer yakası ve Anavatan ile ilgili olan olaylar oluşturmaktadır. Diğer yerel ve günlük habere dayalı olaylar listenin ikinci sırasında yer almaktadır. Her ülkenin haber gündemini belirleyen olayların bilgileri medya organlarına ve haber sitelerine ulaştığında haberin ne şekilde verileceğine, nasıl bir ifade tarzı kullanılacağına en başta yine haberin kendisi belirler. Gündem oluşturmak kolaydır ama kalıcı olmak hiç kolay değildir. Haber sitelerinin güvenirliği son derece hayati önem taşımaktadır. Olanı olduğundan daha farklı şekilde göstermek maharet değil tamamen etik olmayan bir davranış ve düşünce biçimidir. Onun içindir ki gelen haberin kaynağını, doğruluğunu kesin olarak teyit ettikten sonra yayınlamak esastır. Bu duruma örnek oluşturan birçok olay yaşanmıştır. Büyük medya organlarını çok zor durumda kalmışlardır.
Gündemdeki haberlerini doğru, orijinal ve olması gibi yayınlayan haber siteleri her zaman kazanmıştır. Güvenilirlik ve doğruluk medya organlarının canıdır. kıbrıs haberler de aynı ilkelerle beslenmekte ve değişmektedir.

kibristahaber.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla