Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mayıs 2013, 02:30   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Online Eczane



Eczane artık internet aracılığıyla bilgisayarlarınızda ve akıllı telefonlarınızda!

eczacidanal.com ile cilt bakım ürünleri, vücut bakım ürünleri, makyaj ürünleri gibi güzellikle ve bakımla ile ilgili ürünler kolayca edinebileceğiniz bir yerde. Yalnızca bunlarla sınırlı değil; saç bakım ürünleri, parfüm ve deodorantlar, bitlenme karşıtı ürünler, hemoroit için ürünler gibi*sağlık ürünleri, diş fırçası, diş macunu gibi ağız ve diş bakım ürünleri, anneler ve bebekler için gıda ve diğer türde ürünler eczacidanal.com?da.

Dahası el ve ayak bakımı, siğil ilaçları, yara bakımı ürünleri, tüy dökücüler ve tüy gidericiler gibi birçok kişisel bakım ürünü, sporcu olanlar ve olmayanlar için besin ürünleri, erkekler ve kadınlar için cinsellik ürünleri, zayıflamanızda size yardımcı olacak zayıflama ürünleri sitemizden edinebileceğiniz pek çok üründen bazıları.

Ayrıca tansiyon aletleri, şeker ölçüm aletleri, ateş ölçerler ve masaj aletleri gibi medikal ürünler, ortopedik rahatsızlıklarda size destek olacak ortopedik ürünler, kadınlar ve erkekler için iç giyim ürünleri yine sitemizin sizlere sunduğu ürünler arasında.

Sitemize takip ederek indirimli ürünlerden haberdar olabilirsiniz.

Online eczanemizden yaptığınız alışverişlerde kredi kartıyla ödeme yapabileceğiniz gibi, telefonla (mail order), havale ile ? havale ile yapılan ödemelerde yüzde 7?lik indirim uygulanır ? eft ile ve paypal ile ödeme yapabilirsiniz. Sitemizden yaptığınız 99 TL ve üstü alışverişlerde kargo parasını biz ödüyoruz.

eczacidanal.com?dan birbirinden farklı 6 ürün aldığınızda fiyatı düşük olan bir tanesini ya da aynı üründen 6 tane aldığınızda bir tanesini size hediye ediyoruz.

Sitemizi ziyaret ederek ürünler ve ödeme seçenekleri hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca merak ettiklerinizi ya da aklınıza takılan soruları sorabileceğiniz iletişim kanallarını yine sitemizden öğrenebilirsiniz.

Sitemiz sizlere tamamen güvenli bir alışveriş imkanı sunar.

eczacidanal.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla