Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2013, 03:48   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Eşya depolama

Web Adresi: http://www.esya-depolama.org/
Hosting Sağlayan Firma: Kendi Sunucumuz
Web Master ve Teknik Sorumlu: Kadir
Kullanılan Sistem: özel yazılım
Site içeriği:

Nakliyat hizmetlerinde teknolojide son nokta olan, taşınabilir eşya depoları nakliyat ve depolama sektörü, bu alanda bir çığır açmış ve işletmeci açısından büyük kolaylık olarak depo ihtiyacı var olan işletmelere sağlıklı ve konforlu eşya depolarını istedikleri yerlere taşınabilir hale getirilmiştir. Bu sistem işletmecinin istediği yerlere sabit hale getirilmekte ve istenildiği takdirde taşınabilmektedir.

Eşya depoları konteynır şeklinde olup şayet aru edilirse şehirler arası nakliyat hizmetlerimiz ile istediğiniz şehre de nakledilebilmektedir. Bu sistem bütünü ile depo sistemi olup her tarafı kapalıdır ve yolculuk esnasında eşyalarınıza hiçbir şey olmamakta ve gayet sağlıklı ve nemsiz bir şekilde gideceğiniz yere götürülmektedir.
Eşya depolama konteynırlarına eşyalar alınmadan evvel alanında iddialı en iyi böcek, haşere ilaçlama ekibi ve ekipmanları ile ilaçlanır ve yeterli sürede havalandırıldıktan sonra size ulaşır. Dolayısı ile konteynırlarımızda böcek ve haşere sorunu yaşanmamakta ve buna ilaveten eşyalarınız yağmur, çamur, toz, vs gibi tehlikelerden korunmaktadır.

Evden eve nakliyat olarak da hizmet verilmekte olup, eşyaların kırılmaması, çizilmemesi ve taşınmadan önceki halleri ile yerleştirilmesine önem verilmektedir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla