Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mayıs 2013, 09:19   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart En İyi Radyolar



Radyo dinlemek her zaman için muazzam bir keyif olmuştur. Nereden baksanız,* yüz yıldır hayatımıza kopmaz bir bağla girmiş olan ve en büyük keyiflerden birisine dönüşmüş olan radyo, her ne kadar günümüzde TV? nin verdiğini kadar önem arz etmiyor olsa da, hem daha rahat ulaşmak konusunda hem zahmetsiz olması yönünden hem de yaşattığı nostalji hissinden olsa gerek, hayatımızdan asla çıkmayacakmış gibi. Canlı radyo dinlemenin yaşattığı hissi ne mp3lerden ne TV? den ne de müzik kanallarından yakalayabiliriz. İnternet üzerinden radyo dinlemek ise günümüzde ki yeni modadır desek yeridir. Hem neredeyse bütün günümüzü geçirdiğimiz internet karşısında daha kolay ulaşıma sahip olmasından hem de daha çok kanal ve uygun dinleme koşulları sağladığından dolayı, internet radyoları ve internetten radyo dinlemek yeni bir trend halini almıştır.

eniyiradyolar.net olarak biz, sizlere bu dedelerimizden kalan ve günümüzde de önemli bir rol ve yer tutan radyoları kolayca ve keyifle dinleme imkânı sunmaktır. An itibariyle tam 19 farklı radyo kanalına sahip olan sitemiz, Türkçe pop şarkılar, Türkçe slow Radyolar, Arabesk radyolar, Türk sanat müziği radyolar, haber, spor radyoları, İslami radyolar, sanal radyolar, klasik müzik radyoları, yerel radyolar, yabancı müzik radyoları gibi birçok farklı ve özel kategoride yayın yapmakta olan radyoları tek bir pota, çatı altında toplamış olup sizlere sunmaktadır.

Sitemizde Türkiye?de yayın yapan birçok radyo istasyonuna tamamen ücretsiz olarak ulaşabilir ve kolaylıkla dinlemeye başlayabilirsiniz. Dünya radyo, power turk, best fm, Show radyo, kanal türk radyo, kral fm, alem fm, polis radyosu, number 1 fm ise bunlardan yalnızca bir kaçıdır.

İsterseniz siteye radyo eklemek içinde kullanabileceğiniz seçeneklerimizi sitemize bulabilirsiniz.

eniyiradyolar.net
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla