Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2013, 03:30   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Ninja Oyunları Sitesi Eğlendiriyor

Domain İsmi: www.ninjaaoyunlari.org
Sitenin Konusu: Flash oyun sitesi
Açıklamalar - Tanıtım
Ninja Oyunları Sitesi Eğlendiriyor

Oyunların pek çok geliştirici özelliğinin bulunduğundan söz edilebilir. Bu özellikler her yaş grubuna göre değişkenlik göstermektedir. Biraz ileri yaşlardaki oyunseverlerin tutkusu olan oyunlar ise daha çok nostaljik oyunlardır. Geçmişte izlediğimiz çizgi film karakterleriyle yapılan oyunlar buna örnek gösterilebilir.
Çocukluğumuzun muhteşem kahramanları Ninja Kamlumbağalar artık televizyonlarda eskisi kadar boy göstermiyorlar. Bazı kanallarda gösterilen Ninjalar da eskisinden çok farklı. Eskiden “r” harflerini söyleyemeyen bir Ninja üyesi vardı. Artık bir kanalda gösterilen verisyonuyla bu harfi söyleyebiliyor. Yani eski tadını bulmak biraz zor.
Ancak gelişen teknoloji bu nostaljiyi arayanlara büyük bir nimet sundu. İnternette bu çizgi filmin oyun versiyonunu bulmak mümkün. Ninja oyunları oynamaya olanak tanıyan Ninja oyunları sitesi bu konuda yaratılmış en güzel içeriğe sahip. Oyun basit bir küçük oyun mantığıyla çalışıyor. Ancak oyunun içeriği öylesine sürükleyici ki pek çoğumuz başladığımızda oyunu bırakamayacak halde olacağız. Bu oyunlar sadece küçükler için yaratılmış oyunlar değildir. Son derece güzel içerik ve biçimle tasarlanan oyun her yaştan çocuk ve genç ruhlulara hitap etmektedir.
Aşağıda adresi verilen site sadece ninja oyunu barındırmamaktadır. Ayrıca gençler tarafından çok sevilmiş olan bir oyunda sizlerle Candy crush oynamak için daha ne bekliyorsunuz. Sitede yer alan kategorilerden sadece birisi bu oyunların bulunduğu kategoridir. Üstelik bu kategoride şimdilik sadece üç oyun yer almaktadır. Son Samuray 2 gibi başka filmlerden esinlenen oyunların da bu kategoride yer aldığı düşünülürse sitenin bu konuya yeterince eğilmediği bile düşünülebilir. Ancak içiniz rahat olsun var olan materyal sitenin bir hayli ilgi görmesini sağlıyor. Siz de ziyaret ettiğinizde sitenin bağımlısı olabilirsiniz.
Bu muhteşem oyunları oynamak için yapacağınız tek şey internet tarayıcınıza www.ninjaaoyunlari.org adresini yazmaktır. Bu sayede pek çok oyunun bir arada bulunduğu bu platformda dilediğinizce zaman geçirebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla