Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mayıs 2013, 01:24   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Orjinal Kartuş ve Orjinal Toner

Orjinal Kartuş ve Orjinal Toner

Kullanmakta olduğunuzu yazıcınızın kartuşu yada toneri mi bitti? Dolum tonerlerden verim alamıyorsunuz, ancak orjinal ürünler de çok pahalı mı geliyor? İşte tam bu noktada imdadınıza HızlıKartuş yetişiyor.

Türkiye'nin önde gelen kartuş-toner firmalarından biri olan Hızlı Sistem Bilgisayar tarafından 2011 yılında faaliyete geçirilen HızlıKartuş'ta birçok marka ve model yazıcı için orjinal kartuş ve orjinal toner temin edebilirsiniz.

Sahip olduğu çok çeşitli ürün portföyü ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilen HızlıKartuş'ta ihtiyacınız olan kartuş ve tonerleri %30 indirimle alabilmeniz mümkün.



Dolum toner ve dolum kartuşlardan verim alamıyorsanız ve orjinal ürünlere yönelmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmamanızı öneriyoruz.

Dolum ürünler orjinali ile aynı verimi sağlayamamakla beraber makineye zarar vermek ihtimali de bulunmaktadır. Zira profesyonelce yapılmayan dolum kartuş ve dolum tonerler makineler üzerinde çeşitli hasarlar bırakabilmektedir.

Kartuş ve toner çeşitlerinde hem en uygun fiyat hemde maximum performans anlayışını benimseyen Hızlıkartuş üzerinden yapacağınız alışverişlerinde havale / EFT ve Kredi kartı ile ödeme yapabilir, bonus karta 6 taksite varan vade farksız taksit seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla