Konu: Digitürk
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mayıs 2013, 09:59   #1
fatma758
Keyifli~Üye
 
fatma758 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 17 Ağustos 2012
Mesajlar: 116
fatma758 is on a distinguished road
Puanlar: 3.217, Seviye: 1
Puanlar: 3.217, Seviye: 1 Puanlar: 3.217, Seviye: 1 Puanlar: 3.217, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Digitürk

Site Adı: Digitürk
Site Adresi: digiturkofis.com

Digiturk Nedir

Dijital televizyon yayıncılığı sektöründe Türkiye'ye hizmet vermek amacı ile 1999 yılının mart ayında kurulan DIGITURK, 2000 yılının mart ayından beri üyelerine hizmet vermektedir.

Türkiye'nin dijital platform kuruluşu olarak, bünyesindeki çok sayıda televizyon, radyo, müzik ve interaktif kanalını, dijital görüntü ve ses kalitesiyle üyelerine ulaştırmaktadır. Alışılagelmiş televizyon izleme alışkanlığını 21. yüzyıl teknolojisi ile yeniden şekillendiren DIGITURK, dijital platform işletmeciliğinde bugün hala Türkiye'nin ilk ve tek ismi olmaya devam etmektedir. Türkiye'nin en önemli teknolojik yatırımlarından biri olan DIGITURK, Avrupa'nın da sayılı Platformları arasında yer almaktadır.

Digitürk İle Dünyadan Türkiye'ye Açılan Dijital TV Penceresi

Tüm dünyada teknoloji ve internete dayalı bir devrim dönemi yaşanıyor. Bu devrimin evlerimize açılan kapısı ise, TV'nin klasik yapısını ortadan kaldıran yepyeni bir sistem: Dijital Televizyon Yayıncılığı.

Dijital Televizyon Teknolojisi uydu üzerinden digital TV yayıncılığı ile çok sayıda kanal ve daha çok program seçeneğini mükemmel görüntü ve CD kalitesinde ses yayınıyla izleyiciye ulaştırıyor.

1990'lı yıllarda Avrupa ve ABD'de giderek yaygınlaşan dijital platform işletmeciliği, alışveriş ve ticaret kavramlarını yeniden şekillendirecek çok önemli bir

teknoloji haline geldi. Televizyon ekranıyla evinizden alışveriş (home-shopping), bankacılık (home-banking) işlemleri yapmak, cep telefonunuza kontör yüklemek, cep telefonuna veya TV ekranına mesaj göndermek, müşteri hizmetlerinin bütün servislerine ulaşmak artık mümkün.

Dijital yayıncılık teknolojisinde tüm bu interaktif hizmetlerin yanında, program akışının yer aldığı E-Rehberde bulunuyor. E-rehber sayesinde, kaçırmak istemediğiniz programları etiketleyerek başlamadan önce TV'nizin sizi uyarmasını sağlayabiliyorsunuz.

DIGITURK dünyadaki yeni teknolojileri de evinize getirmeye devam ediyor.Bunun en son örneği HD için tıklayınız. teknolojisidir. HD Teknolojisi, TV yayıncılığında izleyicilerin evine kaliteli görüntü iletmenin son noktasıdır.

HD teknolojisi’nin özellikleri nelerdir?

1. HD Teknolojisi resimlerdeki pixel sayısını artırarak daha iyi çözünürlük ve hareket ayrıntısı sağlar.

2. Çözünürlüğün artması TV’deki görüntünün gerçek hayattaki görüntüye daha çok yaklaşması anlamına gelir.

3. Ses kalitesi olarak da, yayından 5+1 Dolby Digital ses iletimi mümkün olacaktır.

Digitürk Başvuru için tıklayınız.
fatma758 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla