Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mayıs 2013, 21:21   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Medikalize satış ortaklığı - Medikalize.com.tr

Site Adı : medikalize.com.tr

Site Konusu : Medikalize satış ortaklığı - Medikalize.com.tr

Etiketler : Satış ortaklığı, affiliate marketing, toptan satış, ürün tedariği, satış başı kazanç

Sistem Ne Zamandır Aktif : 5 Yıl

Site Tanıtım Mesajı : Medikalize satış ortaklığı sistemi, Türkiye'nin dört bir yanından 7000'den fazla aktif satış ortağını bünyesinde barındırmaktadır. Peki nedir bu Medikalize satış ortaklığı, hemen açıklayalım.

Bir internet siteniz olduğunu düşünelim. Bu internet sitenizin belirli bir ziyaretçi portfoyü olsun. Siz de sitenize medikalize.com.tr sitesi üzerinde belirtilen ürünlerden dilediklerinize dair reklam kodlarını yerleştirin. Ziyaretçileriniz, sizin siteniz vasıtasıyla medikalize ürünlerini satın aldığı takdirde, satış başı 30 Türk lirası komisyon anında sizin olacaktır. Yüksek hite sahip bir sitenizin olması durumunda, internet sitenizden kazanacağınız paraların haddi hesabı olmayabilir.

Medikalize ürünlerini incelemek için medikalize.com.tr sitesine girebilirsiniz. Bu ürünler, sitenize ekleyeceğiniz ürünler olacaktır. Ürünlerin her biri, son derece kaliteli ve ilgi çekici ürünlerdir. Dolayısı ile satış oranınızın oldukça yüksek olacağını buradan belirtmekte fayda var.

medikalize.com.tr affiliate marketing yani satış ortaklığı sistemi sayesinde siz de düzenli gelirler elde edebilirsiniz. Sistemin nasıl çalıştığı ile ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmayı arzularsanız hemen medikalize.com.tr adresini ziyaret etmenizi öneriyorum. Sitede, sistem pek detaylı bir şekilde anlatılmıştır. Tüm Medikalize satış ortaklarına bol kazançlar dilerim.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla