Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mayıs 2013, 18:21   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Laptop Notebook Teknik Tamir Servisi



GND Bilişim olarak, oyun konsolları ve teknoloji ürünlerinin satışı ve teknik servis desteği olarak hizmet vermekteyiz. Üst kaliteye sahip bu teknoloji ürünlerini, olabilecek en uygun fiyatlar ile müşterilere sunmak şirket politikamızdır. Siz değerli müşterilerimize yaptığımız perakende satışlar gibi, bayilerimiz içinde toptan satışlarımız mevcuttur. Bayilerimizi elimizden geldiği kadar desteklemeye de büyük özen gösteriyoruz. Bu çerçevede, bayilerimizin tarafımızdan yaptıkları alışverişleri 12 ay taksit imkanı, stok maliyetlerini azaltmak adına 3. tarafa sevk imkanı gibi bir çok avantajı siz değerli bayilerimize sunmaktayız. Ayrıca kuracakları satış siteleri için de XML servisimizden faydalanıp, sahip olduğumuz tüm ürünleri, kendi satış sitelerine yalnızca tek bir tıklamayla da ekleyebilirler. Ülkemizi geliştirmenin yolunun teknolojiden geçtiğini ve bunun da ancak kaliteli ürünlerin her eve girmesiyle mümkün olacağını biliyoruz. Bunu sağlamak içinde kaliteli hizmet konusuna özel önem veriyoruz. Koşulsuz müşteri memnuniyeti politikamız gereği müşterilerimizin bizden almış oldukları ürün yada hizmet konusunda en ufak şikayetlerini dahi değerlendirip müşteri odaklı çözüm üretiyoruz.

Ayrıca hem bayilerimiz için hem de son kullanıcı müşterilerimiz için notebook, netbook, tablet, endüstriyel kartlar ve oyun konsolları Ps3, Psp, Xbox gibi ürünlerde teknik destek ve servis hizmeti tarafımızdan sunulmaktadır. Bu teknik servis hizmeti ithalatı tarafımızdan yapılmış olan ürünlerimiz için 2 sene garanti koşulları kapsamında ücretsizdir. Garanti işlemleri ücretsiz kargo ile yürütülmektedir. Dışarıdan gelecek olan ürünler içinde bu hizmetimizi uygun koşullar ile sunmaktayız.

GND Bilişim olarak, oyun konsolları, aksesuarları ve bilgisayar ürünlerini geniş bir ürün yelpazesi ile birlikte, bayilere ve son kullanıcılara kaliteli hizmeti uygun fiyatlar ile sunuyoruz. Sizlerden gelen geri bildirimler ile kalite standartlarımızı yükselterek hizmet vermeye devam edeceğiz.

http://gnd.com.tr/
gnd.com.tr
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla