Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Haziran 2013, 00:11   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Değişen Alışveriş ve Ukash



Değişen Alışveriş Biçimleri ve Ukash

İnternet dünyası hızla gelişiyor. Son araştırmalara göre en hızlı büyüyen alışveriş sektörleri internet üzerinden yapılan alışveriş sektörleridir. Normal pazarda alışveriş hacminin büyüme hızının kat kat daha fazla büyüme hızı internet tabanlı alışverişlerde yaşanmaktadır. Aslında toplam tüketimde küçük bir miktar artma olurken toplumun alışveriş tercihlerinin değişmesine paralel olarak fiziksel pazar müşterisi sanal pazara kaymaktadır.

İnternet alışverişlerinde yaşanan köklü değişimlere paralel olarak internet üzerinden ödeme olanaklarının gelişmesi şarttır. Bu doğrultuda bankalar ödeme politikalarında değişikliklere yönelmiş, çeşitli biçimlerde ödeme sistemlerinin güvenlikleri arttırılmıştır. Ancak moda tabirle aşılmayacak sistem yoktur. Eğer sistem internet üzerinde değil de fiziksel biçimlerde inşa edilmişse aşılması daha da güçleşir. Kuşkusuz internet üzerinden paylaşılan bilginin kısıtlanması ve bazı bilgilerin hiç bir şekilde sanal ortama verilmemesi interneti daha güvenli kılar.

İşte bu ihtiyaca binaen kişilerin gelirlerinden çok daha fazla limitli borçlanma olanakları arasında yer alan kredi kartı bilgilerinin fiziksel yollarla kişiler tarafından saklanması gerekir. Yani bir ödeme biçiminde kredi kartı bilgileri bin kat güvenlik sınırı arkasına saklanmasıyla hiç paylaşılmaması arasında ciddi bir fark vardır. Bu farkın yönü kuşkusuz hiç paylaşılmamasının tercih edilmesini zorunlu kılmaktadır.

Kredi bilgilerinin hiç paylaşılmadan saklanması demek bu bilgilerin alışverişe konu edilmemesi demektir. Herkes katılır ki her alışverişte kredi kartı bilgilerinin saklanması ihtiyacı paranoid bir durumdur. Ancak bazı alışverişlerde bu durum şarttır. Kredi kartı bilgilerinin çalınmasından ziyade bazı alışverişleri kişiler gizli yapmak isterler. Bu alışverişlerde kişiliklerini olabildiğince anonim bir maske arkasına saklamak isterler. Her iki durumda da alternatif bir ödeme biçimi yaratılmıştır. İşte bu alternatif ödeme biçimi Ukash'tır.

Yukarıda ayrıntılı bir biçimde ?ukash nedir??sorusunun cevabını araştırmış bulunmaktayız. Buraya kadar yazılanlar bile bu kartın kullanımının zorunluluğunu ifade etmektedir. Bütün bunlara pek çok zorunluluk eklenebilir. Bu zorunluluklara müspet tepkiler verilmesi de zorunlulukları avantaja dönüştürecektir.

Ukash Türkiye'de kullanımı açısından diğer pek çok sistemlere nazaran sıkıntı barındırmamaktadır. Piyasada pek çok tedarikçi bulunmakta pek çok site ödemelerini bu sistem üzerinden almaktadır. Özellikle Microsoft başta olmak üzere pek çok dev şirketin bu sistemle ödeme alıyor olması yerel kullanıcıları bu sisteme dahil olma konusunda motive etmektedir. Tüm bu gerekçelerle birlikten düşünüldüğünde ukash satın alma artık bir tercih değil zorunluluk olmaktadır. Tek kullanımlık güvenilir tarzıyla da geleceğin alışverişlerini belirleyen bir biçim olarak varlığını sürdürecektir.

Bu sisteme dahil olmak için tedarikçilere ihtiyaç olduğunu belirttik. Elbette her tedarikçinin kullanıcıya ciddi fayda sağlayacağını söyleyemeyiz. Bazılarının güvenilir olmadıkları da bilinen bir gerçektir. O halde güvenilir bir kuruluş nereden bulunacaktır? Bunun belirli kriterleri olduğunu düşünmekteyiz. Bunlar ucuzluk, şeffaflık, yasal ikamet adresi, online uzman desteği olarak sayılabilir. Bütün bunları bulacağınız bir adres mevcuttur. Yapmanız gereken şey tarayıcınıza www.ucuzkash.com adresini yazmaktan ibarettir.

ucuzkash.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla