Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Haziran 2013, 22:43   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ağva?da Tatil Keyfi

Web Adresi: http://www.agvaoteller.com.tr
Hosting Sağlayan Firma: Kendi Sunucumuz
Web Master ve Teknik Sorumlu: Alper
Kullanılan Sistem: özel yazılım
Site içeriği:

Şileye bağlı olan ve ülkemizin en güzel ve en eşsiz doğal manzaralarına sahip olan Ağva yazın gelmesi ile beraber yine tatilcilerin en gözde mekanı olarak ön plana çıkmaktadır. Ülkemizde yorucu, zorlu ve stresli geçen kışın ardından havaların iyice ısınması ile birlikte vatandaşlar kışın vermiş olduğu yorgunluk, stres ve baş ağrılarından kurtulmak isteyen vatandaşlar en güzel şekilde yazın keyfini çıkarabilmek, en iyi şekilde dinlenebilmek ve bir sonraki kışa en dinç şekilde başlayabilmek amacı ile tatil planlarını Ağva üzerinden yapmaktadır.

Bu noktada tatil planlarını Ağva üzerinden gerçekleştirmekte olan vatandaşlar için internet üzerinden hizmet vermekte olan agvaoteller.com.tr web sitemiz en uygun fiyatlara en kaliteli otelleri bulabilmelerine tatilini Ağva?da geçirmek isteyenlere en iyi seçenekleri sunmaktadır. Bu sayede vatandaşlar Ağva?da geçirmeyi planladıkları tatillerinin yanlış seçilmiş olan otel nedeni ile keyiflerinin bozulmasını engellenmiş olduğu gibi daha iyi ve daha ekonomik bir tatil olanağını insanlara sunmaktadır.

Detaylı bilgiler eşliğinde verilmekte olan otel seçenekleri ile dilediğiniz oteli hızlı bir şekilde seçebilme olanağına sahip olabilirsiniz.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla