Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Haziran 2013, 06:03   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kullanışlı Zebra Perde



Kullanışlı Zebra Perde

Perdeler yaşadığımız ortamı çok daha güzel bir görünüme kavuşturan aksesuarlardandır. Gerek evimizde gerekse çalışma yerlerimizde perdelere ihtiyaç duymaktayız. Bu hem eve farklı bir hava katar hem de mahrumiyeti korur. Perdeler çok farklı tiplerde olabilmektedir. Günümüzde oldukça tercih edilen perde türlerinden biriside zebra perdelerdir. Oldukça fazla müşterisi olan perdeler çok kullanışlıdır.

Bu perdeler daha çok pratik kullanmak için tercih edilmektedir. Dolayısı ile çalışma yerlerinde bu perdelerin kullanımına çok daha fazla önem verilmektedir. Mekanik bir sistem ile çalışan bu perdelerin bakımı ve temizliği de oldukça kolaydır. Kolay açılıp kapanabilen yapısı ile oldukça yararlı bir tasarıma sahiptir. Bu yüzden iş yerlerinde temizlik işini kolay halletmek için bu perdeler tercih edilmektedir.

Herhangi bir sorun çıkartmadan yıllarca kullanabileceğiniz bu perdeleri ara sıra yağladığınızda hiçbir mekanik sorun yaşamazsınız. İstediğiniz pek çok desen ve tasarımda perdeleri bulmanız mümkündür. Zaten ofis perdesi olarak da bilinmektedir. Fakat evinizde de bu perdeleri hiçbir sıkıntı çekmeden rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Görsel açıdan oldukça güzel bir görünümü sizlere sunabilen perdelerin maliyeti biraz yüksek olsa da kullanma zamanı düşünüldüğünde oldukça uygun olmaktadır. Uzun yıllar boyunca hiçbir sıkıntı çekmeden evinize güze bir görünüm katacak bu perdelerin fiyatı da daha ucuza gelecektir. Birbirinden farklı tasarımı bulabileceğiniz ve oldukça memnun kalacağınız hoş bir görünüme sahip olan bu perdeleri her yerde kullanabilirsiniz.

zebraperdeburada.net
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla