Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Haziran 2013, 22:14   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Şık Görünümü ile Zebra Perdeler



Şık Görünümü ile Zebra Perdeler

Yaşadığımız yerlerde kullandığımız perdelerin bizim için önemi oldukça fazladır. Şık bir görünüş ile beraber önemsenen diğer bir konu ise kullanışlı olmasıdır. Bu konuda en çok tercih edilen perdelerden biriside zebra perdelerdir. Bu perdelerin bu kadar fazla tercih edilmesindeki ana neden ise çok havalı bir görünüş ile beraber oldukça kolay bakımının yapılıyor olmasıdır.

Bu perdeleri genel olarak her yerde kullanabilirsiniz. Fakat daha çok çalışma odalarında ve ofislerde kullanılmaktadır. Kolay bir kuruluma sahip olan perdede stor perde sistemi uygulanmaktadır. Mekanik aksanı ile beraber oldukça rahat kullanılmaktadır. Tasarımına bakıldığında zebranın siyahlı beyazlı sıralı çizgi görüntüsü bulunmaktadır. Bu sebepten ötürü ismini buradan almaktadır.

Oldukça güzel duran bu perdeler Pendik perdecilerinde bulunabilmektedir. Firmamızın şubelerini ziyaret ettiğinizde bu perdeler hakkında çok daha detaylı bilgilerde alabilirsiniz. Bu perdelerin bakımı bu şubeler tarafından da oldukça rahat bir şekilde yapılmaktadır. Hatta kendi evinizde kendiniz bile bunu yapabilirsiniz. Bu yüzdende insanlar bu perde kullanımı çok daha fazla tercih etmektedir.

Kurtköy perde şubelerimizde bu perde türü ile ilgili farklı tasarımlarda birçok çeşidi kullanabilirsiniz. Fiyat olarak da oldukça uygun fiyatlara bulabileceğiniz bu perdeleri evinizin en güzel manzaralı yerlerine asabilir ve evinizin görkemini arttırabilirsiniz. Her açıdan müşteriyi memnun edecek ve evinde çok daha huzurlu bir şekilde oturmasını sağlayacak şekilde tasarlanmış perdeler, birçok şubemizde sizlere sunulmaktadır.

zuhalperdependik.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla