Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Haziran 2013, 22:01   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kocaeli Haberleri



Kocaeli*ve İzmit haber sitesi olan kocaelitv.com.tr olarak hem yerel Kocaeli basınının hem de ulusal ve dünya çapındaki haberleri sizlere an ve an iletmekteyiz. Kocaeli içinde olan ve haber değeri taşıyan her olayı sizlere sürekli güncellenen sitemizle bildirmekteyiz. Kocaeli TV olarak çıktığımız bu doğru ve tarafsız habercilik turuna sitemizle devam ediyoruz. Hem Kocaeli haberleri için hem de Kocaeli TV?de ki programlar ve bilgiler hakkında daha çok haberdar olmanız için tek yapmanız gereken şey sitemize girmektir.

Sitemizde, kurumsal sayfa, yayın akışı, programlar, spor haberleri gibi Kocaeli Tv ile ilgili birçok üst ve önemli başlığı bulabilirsiniz. Ayrıca Kocaeli haber, güncel, ekonomi, polis ? adliye, ulusal haberler, siyaset, eğitim, sağlık, Kocaeli ilçe haberleri, teknoloji gibi bir gazete haberciliği edasıyla an an haberlere de ulaşabilirsiniz. Ayrıca son dakika haberlerimiz son dakika haberi çubuğuyla anında karşınızda. 5 günlük Kocaeli hava durumuna da anasayfamızdan kolaylıkla erişebilirsiniz. Sitemiz bir Kocaelilinin ihtiyacı olabilecek her bilgiye sahiptir. Bütün bunlar için sitemize yapacağınız ufak bir ziyaret yeterlidir.

Sitemizde bir adet video galeri bir adette fotograf galeri bulunmaktadır. Görseller ve görsel medya için buralar sizi beklemektedir. Ayrıca bizi facebook ve twitter sayfamızdan da beğenebilir ve takip edebilirsiniz. Ayrıca canlı yayın linklerimizde TV mizi canlı olarak da izlemeniz mümkündür. Sizleri kaliteli habercilik için sitemize bekliyoruz.

kocaelitv.com.tr
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla