Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Haziran 2013, 13:57   #1
appenix1
Keyifli~Üye
 
appenix1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10 Haziran 2013
Mesajlar: 1
appenix1 is on a distinguished road
Puanlar: 595, Seviye: 1
Puanlar: 595, Seviye: 1 Puanlar: 595, Seviye: 1 Puanlar: 595, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart en ucuz cep telefonu ve cep telefonu aksesuarları

Semers İletişim 1998 yılında Cep Telefonu ve aksesuar ürün satışıyla Teknoloji sektörüne adımını attı ve kısa bir sürede pek çok Teknoloji alanındaki hızlı gelişimi ve yenilikleri takip ederek ürün çeşidini arttıran firmamız, kuruluşundan bu yana elde ettiği bilgi ve deneyimleri yeni bir alanda değerlendirmek üzere 2012 yılında “mobilcases” ile online satışa başladı.

Neden online satış... Neden mobilcases?

Her yenilikte olduğu gibi başlangıçta şüpheyle karşılanan online alışveriş sistemi, zaman geçtikçe hem tüketicilerin hem de sanal mağazaların edindikleri tecrübelerle kurumsal bir yapıya dönüşmekte. İnternetin yaygınlaşmasıyla başlayan, büyük şehirler dışında kalan bölgelerdeki mağazaların azlığı ve her ürünün her yerde bulunamaması gibi olumsuzlukların etkisiyle hız kazanan online alışveriş sistemi, sağladığı diğer avantajlar sayesinde giderek daha geniş bir kesime hitap etmeye başladı. Alışverişe ayrılan zamanı azaltmak, bilgisayar başında otururken hiçbir etkene bağlı kalmadan, ürün hakkında detaylı araştırma yaparak karar vermek; sanal mağazacılığın sağladığı önemli kolaylıklardandır.

Online satışta tüketicinin zihnini bulandıran güven sorunu ise aslında sadece sanal alışverişte değil klasik alışveriş biçiminde de aşılması gereken bir sorundur. Bir işletmeyi ya da mağazayı değerlendirirken; hizmeti hangi ortamda verdiğine değil, nasıl hizmet verdiğine ve deneyimlerine bakarak değerlendirmenin daha yerinde olduğu düşüncesindeyiz. Çünkü iyi ve kaliteli hizmet anlayışını ilke edinmiş, sorumluluk sahibi kuruluşlar, tüketicinin güvenini kazanarak ayakta kalmayı başarmıştır. biz Semers İletişim olarak bu güveni kazandığımızı düşünüyor ve referanslarımızla da bunu kanıtlıyoruz. “mobilcases” in de aynı çerçevede ve anlayışta değerlendirileceğini biliyoruz.

İletişim çağının nimetlerinden biri olan internetin bir zorunluluk olduğunu ve doğru ellerde kullanıldığında her alanda başarıya ulaşacağına inanan mobilcases'i tercih etmenizi sağlayacak birkaç not:

1998 yılından beri bilişim sektöründe yer alan, özellikle İstanbul’da, güvenilir bir firma olarak tanınan Semers İletişim’ ın yan kuruluşu olarak hizmet vermesi.
Mağazacılık deneyimiyle müşterilerin ne istediğini, hangi ürün ya da markalara ilgilendiğini, hangi ürünleri talep ettiğini gözlemleyerek ürün yelpazesini bu bilgiler doğrultusunda geliştirmesi.

Piyasada rağbet görmüş ya da kampanyalarla duyurusu yapılmış olan ürünlerin bir çoğunu sitesinde bulundurması, sitede olmayan ürünler içinse, önce araştırma yapılması ve kalitesini kanıtlamış bir ürünse temin edilmesi.
Ayıplı-Arızalı ürünlerin değişim ya da onarımının mümkün olduğu kadar kısa sürede yapılması.
Tüm ürünlerde farklı ödeme ve indirim avantajları sunması ve zaman zaman yapılan kampanyalarla da bu avantajları maksimum düzeye çıkarması.
Üzerinde ısrarla durduğumuz kaliteli, güvenilir ürünlerle ve karşılıklı güven alışverişine dayalı hizmet anlayışıyla müşterilerimize en iyi hizmetin sunulmasını hedefliyoruz.


http://www.mobilcases.com

Tel : 0212 526 20 25
appenix1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla