Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Haziran 2013, 05:41   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart En Güncel Çorum Haberleri İnternette

Web Adresi: http://www.ajanscorum.com
Hosting Sağlayan Firma: Kendi Sunucumuz
Web Master ve Teknik Sorumlu: Bekir
Kullanılan Sistem: özel yazılım
Site içeriği:

İnternet üzerinden yer almakta olan oldukça geniş alanı içerisine alan ve kapsayan olanaklar nedeni ile internet insanların gün içerisinde en sık olarak kullanmakta olduğu bir unsur haline gelmiştir. İnternet üzerinde yer almakta olan web sitelerin farklı içerik ve olanakları sayesinde insanlar gün içerisinde gerçekleştirmekte oldukları pek çok şeyi çok daha kolay ve çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilme olanağına sahip olabilmektedir.
İnternet üzerinde yer almakta olan Çorumhaber sitesi ile ülkemizde vatandaşlar Çorum ile ilgili olan tüm yerel haberler hakkında anlık ve güncel olarak bilgi sahibi olabilmektedir. İnternet üzerinde yer almakta olan bu alandaki haber siteleri sayesinde Çorum?da ikamet eden ya da Çorum ile ilgili haberler konusunda bilgi almak isteyen vatandaşlar Çorum haberleri ile oldukça hızlı ve kolay bir şekilde oturdukları yerden bilgi edinebilme olanağına sahip olabilmektedir.
Günümüz dünyasında artık insanlar Çorum ile ilgili olan gelişmeleri, olayları ve haberleri internet üzerinden kolay bir şekilde takip edebilme olanağına sahip olabilmektedir. Bunun dışında vatandaşlar Çorumspor ile ilgili haber ve gelişmeler hakkında da sadece birkaç dakika içerisinde bilgi edinebilme olanağına internet üzerinde yer alan ve bu alanda hizmet vermekte olan web siteleri sayesinde sahip olabilmektedir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla