Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Haziran 2013, 06:27   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Park Etme Oyunları ile Eğlenceye Ulaşın

Web Adresi: http://www.arabaparketmeoyunu.com
Hosting Sağlayan Firma: Kendi Sunucumuz
Web Master ve Teknik Sorumlu: Yasin
Kullanılan Sistem: özel yazılım
Site içeriği:

Türkiye'de son yıllarda flash oyun sektörüne ilgi oldukça arttı. Genelde çoğumuz küçük çocuklarımızın flash oyun oynadığını düşünürüz. Fakat durum aslında gelişen teknoloji ile tam tersi bile oldu diyebilmemiz mümkün. Çünkü online olarak oynanabilen oyunlar oldukça gelişti ve bu gelişimde flash oyunların kalitesine de olumlu olarak yansıma gösterdi. Aslında oyun sektörüne baktığımız zaman sadece flash oyun olarak göremeyiz. Çünkü artık unity tabanlı birçok 3D oyun çıkıyor. Bu oyunlarda çift kişilik olabiliyor. Hatta öyle ki büyük bir sunucu içerisinde bile olabiliyorlar. Sektör içerisinde bir çok kategoride yüz binlerce oyun bulunmaktadır. Bizim size önerebileceğimiz kategori ise araba park oyunlarıdır. Çünkü mobil dünyada bile indirme rekorları kıran birçok araba park etme oyunu mevcut.
Araba park etme oyunları oldukça eğlenceli olan ve kaliteli bir oyun çeşididir. Özellikle araba oyunlarının sektörde çoğalması ile farklı alternatifler ortaya çıktı. Bu alternatiflerden ise en çok sevileni ise park etme oyunları oldu
Araba tutkunlarının büyük bir heyecan ile oynadığı araba park etme oyunları son zamanlarda oldukça sevilen oyunlar arasında yerini almış durumda. Gerek küçük çocukların gerekse büyük araba tutkunlarının oynadığı bu oyunu siz değerli oyun severlere şiddetle önermekteyiz.
Park oyunları da kendi içerisinde birçok kategoriye ayrılmaktadır. Yani sadece araba park etme oyunları değil, birçok park oyunu bulunmaktadır. Örneğin tır park etme, motor park etme, tekne park etme, kamyon park etme, traktör park etme gibi birçok alternatifi bulunan park etme oyunları zaman geçirmekte birebir ilaç olduğu gibi aynı zamanda eğitici ve öğretici oyunlardır.
Park oyunlarına olan ilginin artması ile her gün bir çok araba park etme oyunu piyasaya çıkmaktadır. Buda çeşitliliği artırdığı gibi oyunlardan alacağımız zevki de iki katına çıkarmaktadır. BMW, Ford, Opel gibi bir çok çeşit araba modelinin park oyunları çıktığı gibi aynı zamanda limuzin park etme gibi yine farklı alternatifler ile alacağımız tat ikiye katlanmaktadır.
Büyük küçük herkesin oynadığı bu park etme oyunlarını eğer şimdiye kadar oynamadıysanız şiddetle önermekteyiz. Çünkü bu park oyunları sayesinde hem eğlenceli ve dolu dolu vakit geçirebileceksiniz hemde geçirdiğiniz bu vakitte oyunların eğitici yanı sayesinde yeni şeyler öğrenebileceksiniz. Bir çok 3d araba park etme oyunu sizleri bekliyor ! Bu oyunları ücretsiz olarak oynayabilmeniz de büyük bir avantaj ! Sizde hemen www.arabaparketmeoyunu.com adresine girin ve 3d park oyunlarının tadını çıkartın !
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla