Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2013, 14:36   #1
fatma758
Keyifli~Üye
 
fatma758 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 17 Ağustos 2012
Mesajlar: 116
fatma758 is on a distinguished road
Puanlar: 3.217, Seviye: 1
Puanlar: 3.217, Seviye: 1 Puanlar: 3.217, Seviye: 1 Puanlar: 3.217, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Nuxe Ürünleri

Site Adı: Nuxe Ürünleri
Site Adresi: Nuxe.gen.tr

Nuxe ürünleri, Ecran Prodigieux SPF 30, çok amaçlı koruyucu bakım kremidir. Hafif dokusu sayesinde tek başına veya günlük nemlendiricinizin üzerine kullanılır. Nuxe ürünleri sizi, çevresel faktörlerden ve güneşin zararlı etkilerinden korur.

Nuxe ürünleri, güneşin zararlı etkilerine karşı cildi korurken aynı zamanda hücre korunmasına da yardımcı olur. (Yasemin çiçeği, e vitamini türevi kakao özü, UV filtreleri).Ayrıca kirli havanın cilt üzerinde ki olumsuz etkilerine karşı da etkilidir. Cilde erken yaşlanma etkilerine karşı koruma sağlar. Cildinizi başta UVA ve UVB ışınları olmak üzere çevresel faktörlerden korumak üzere tüm yıl boyunca yaz kış kullanın.

Nuxe Ecran Prodigieux Spf 30 Çok Amaçlı Koruyucu Yüz Bakım Kremi Kullanımı, Dışarıya çıkmadan 30 dakika önce cilde uygulanır. Gün içerisinde tekrarlanır. Kullanmadan önce şişeyi sallayın. Göz ile temasından kaçının.

Nuxe Nuxellence Jeunesse Enerji Veren Anti-Aging Bakım Kremi

Cildin genç görünümü cilt hücrelerinin görevlerini iyi yapmalarına bağlıdır. Hücrelerin içinde bulunan mitokondriler, enerji üreterek, bu görevlerin düzgünce yerine getirilmesinde önemli rol oynar. Zaman içinde mitokondrilerin çalışmasını yöneten mitokondriyal DNA’lar değişime uğrar ve bu durum enerji üretiminde aksamalara, dolayısıyla hücrelerin görevlerini yapamamalarına ve cildin yaşlanmasına neden olur.

Nuxe ürünleri‘nin yeni buluşu; 10 patente sahip bu yeni bakım kremi hücrelerin enerji seviyelerini en uygun düzeyde tutmalarına yardımcı olur ve bu şekilde cildimizin gençliğini korumasına destek olur. Yoğunlaştırılmış doğal içeriği (Passiflore çiçeği, Sığırdili, Gelincik,Hiyalüronik asit, Calendula) ile cilde enerji verir, aynı zamanda ciltteki kırışıklık ve ince çizgilere etki ederk cildin diri görünmesine ve cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı olur. Pembemsi görüntüsü, “ikinci cilt” olarak tanımlanan dokusu ve içeriğindeki düzeltici pigmetler sayesinde Nuxe ürünleri cildin anında aydınlatılmasına destek olur.

Nuxe ürünleri; Nuxellence Jeunesse Enerji Veren Anti-Aging Bakım Kremi Kullanımı; Sabah ve/veya akşam kullanım için uygundur. Normal ve karma ciltler için tek başına kullanım. Kuru ve çok kuru ciltler için günlük bakım kreminin altına uygulanır.

%87 doğal içerikten oluşmaktadır, paraben içermez, komedojenik değildir. Normal ve karma ciltler için tek başına kullanım yeterlidir. Kuru ve çok kuru ciltler için Nuxe günlük bakım kreminin altına uygulanır. Nuxe ürünleri Aroma Perfection Fluide Prodigieux Anti Brillance Parlaklık Gidermeye Yardımcı Krem ile aşırı parlak olan ciltlerinizi matlaştırabilir ve daha hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

Nuxe Aroma Perfection Fluide Prodigieux Anti Brillance Parlaklık Gidermeye Yardımcı Krem içeriğinde bulunan özel formülü ile cildinizi temizler ve aşırı olan parlaklığınızı azaltarak cildinize canlılık katar. Bu sayede cildinizin görünüşü hem daha güzel olur hem de bu aşırı parlaklığınızdan kurtulursunuz. Fenoksietanol ve paraben içermez. Paket içerisinde 30 ml ürün bulunmaktadır.

Nuxe ürünleri Aroma Perfection Fluide Prodigieux Anti Brillance Parlaklık Gidermeye Yardımcı Krem ürününü cildinize sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere kullanmanız gerekmektedir. Ürünü kullanmadan önce boyun bölgenizi ve yüzünüzü iyice temizlemeye özen gösteriniz. Arkasından ürünü bu bölgelere uygulayınız.
fatma758 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla