Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2013, 20:29   #1
sitem70
Keyifli~Üye
 
sitem70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30 Mayıs 2013
Mesajlar: 46
sitem70 is on a distinguished road
Puanlar: 1.416, Seviye: 1
Puanlar: 1.416, Seviye: 1 Puanlar: 1.416, Seviye: 1 Puanlar: 1.416, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 14%
Etkinlik: 14% Etkinlik: 14% Etkinlik: 14%
Standart Bugün Ne Yapsak ?

Erkeklerin ne kadar yoğun bir iş temposunda çalıştığını bütün bayanlar bilmektedir. Ve bu konuda çalışan erkekler ailelerine daha az vakit ayırıp neredeyse kadınların bekledikleri ilginin hiç görmediklerini görmekteyiz. Bugün ne yapsak sorusu erkekler için çalışırken öğlen ne yesem , sabah evden çıkarken Bugün ne giysem gibi bir çok düşünce ve soru işaretine dönüşür.

Erkekler kadar bayanlarda aslında günlük hayatında oldukça yoğun ve tempolu bir gün geçirmektedirler. Bayanların yaptıkları işlerde erkekler kadar zor ve düşündürücüdür. Örnek olarak evli bir çiftimizi ele alalım;

Erkek sabahın erken saatlerinde evden çıkıp iş yerine giderken bir çok şeyler düşünmektedir ve bu telaşlı günü nasıl geçireceğini bilmemesiyle birlikte, sabırlı bir şekilde akşam olmasını ve evine gidip karısının ne gibi yemekler yaptığını düşünmeye başlamaktadır. Kadınların zorlukları bu saatten itibaren başlamaktadır. Kocam için Bugün ne pişirsem gibi telaşları ortaya çıkmaktadır. Burada gördüğümüz gibi erkeklerin yada bayanların günlük hayatlarında her an nerede ne yapacaklarını hiç bilemezler ve günü atlatabilmek için aklına gelen ve kolay ve eşlerin sevdikleri yemekleri yaparak yada sevdikleri işleri yaparak bir günü daha hızlı bir şekilde bitirmek isterler.

Günlük hayatta işi zor olan en çok bireyler ise erkeklerdir çünkü onlar bir günde yaklaşık belki 10 kişi beklide yüzlerce kişiyle uğraştıkları için bayanlara göre daha çok yorulup ve daha az zamanı olan bireylerdir.
sitem70 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla