Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Haziran 2013, 00:43   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart GOPRINT Bitmeyen Kartuş Sistemleri

Web Sitesi Adı: www.goprint.com.tr

Başlık: GOPRINT Bitmeyen Kartuş Sistemleri

Site Kuruluş Zamanı: 2007 – Aralık

Tanıtım ve Açıklama: Goprint.com.tr sanal mağazamız Yazıcı ve Sarf Malzemeleri sektöründe 6 yıldır faaliyet göstermekte ve sektörde öncü firmalar arasında yer almaktadır.

GOPRINT Markalı Bitmeyen Kartuş Sistemleri profesyonel üreticiler tarafından üretilmiş olup, ürünler patentli modeller ile kullanımı oldukça kolaydır. GOPRINT Marka Bitmeyen Kartuşlu yazıcılar sorunsuzca ve yüksek renk gamutlu olarak 20.000 – 30.000 sayfaya kadar kaliteden ödün vermeden özgürce baskılar almanıza olanak sağlar. GOPRINT uzman ekipleri müşterilerin talepleri doğrultusunda Bitmeyen Kartuşlu Yazıcılar önererek kullanıcıların maksimum verim almaları için müşteri memnuniyetine özen göstermektedir.

GOPRINT Fotoğraf Kağıdı, zengin ürün çeşidi ve sahip olduğu kalite sertifikaları ile Türkiye pazarında 6 yılda yıllık cirosunu her yıl % 50 oranında artırmakta ve kaliteli sertifikalı Fotoğraf Kağıtlarını orijinal GOPRINT ambalajı ve arka baskısı ile amatör kullanıcıdan profesyonel kullanıcılara çok geniş bir müşteri kitlesine hitap ederek hedeflerini gerçekleştirmektedir. GOPRINT fotoğraf kağıtlarının en önemli özelliği üstün renk gamutlarını doğrudan hiçbir ayar yapmaksızın baskı alınmaya olanak sağlamasıdır.

GOPRINT Baskı Çözümleri Türkiye de büyüyen yenilikçi bir pazar olan Süblimasyon Baskı Sistemleri ve Yazıcıları alanında da yeniliklerine devam etmektedir. Kore Menşei ve alanında uzmanlaşmış mürekkep üreticileri tarafından üretilen Süblimasyon transfer baskı mürekkepleri ve Süblimasyon Transfer Kağıtları ile müşterilere bekledikleri kalitenin çok üstünde bir kalite sunarak % 98 süblimleşme oranı ile en üst düzey transfer süblimasyon baskı almalarını sağlar. GOPRINT Süblimasyon Baskı Yazıcıları uzman ekiplerimiz tarafından kurularak müşterilerimizin sosunsuzca uzun süre süblimasyon transfer baskıda kullanmalarına imkan sağlar. GOPRINT Süblimasyon Baskı Mürekkepleri 15 gün gibi uzun süre beklemelerde dahi kesinlikle kafada donma yapmaz ve cihazı 15 gün bekleme yaptıktan sonra açtığınızda dahi ilk günkü renk kalitesini mükemmel bir şekilde alabilirsiniz.

GOPRINT Kartuş Dolum Mürekkebi firmanın ana uzmanlık alanı olup özellikle kullanıcılarımız tarafından üstün renk gamutu ve UV koruma kalitesi bilinmektedir. Sektörde 6 yıl gibi uzun süre deneyimlerimiz ile ulaştığımız dünyanın en kaliteli mürekkep üreticilerinin kartuş dolum mürekkeplerini profesyonel kullanıcılara ulaştırmakta ve test etmelerine olanak sağlamaktadır. Sektörde yeni bir uygulama olan Kuşe Baskı Mürekkebi alanında çok büyük bir adım atarak sektörde alınan en hızlı kuruma özelliğine sahip Kuşe Baskı Mürekkepleri Matba ve Reklamcı müşteri kitlesi ile buluşturmaktadır. GOPRINT kartuş dolum seti ve Mini Matbaa Setlerinden edinerek ofis yada evinizi Mini Matbaaya çevirip kaliteli kuşe baskılarını siz de test edebilirsinz.

GoPrint.Com.tr'den yapacağınız tüm alişverişlerde kargo masrafı tarafımızdan karşılanacaktır. Ayrıca havale ve kapıda ödeme durumlarında çeşitli indirimlerimiz mevcuttur. Banka havalesi - eft, kredi kartı ve kapıda ödeme seçenekleriyle alişverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 128 Bit ile şifrelenmiş özel SSL Sertifikamız sayesinde, kredi kartınızı kullanarak gönül rahatlığı ile alişveriş yapabilirsiniz.

GoPrint, bayilik alımlarımız mevcuttur. Bayimiz olmak istiyorsanız sitede yer alan Bayilik Talep Formunu doldurmanız yeterli olacaktır. Konu hakkındaki soru ve sorunlarınız için iletişim sayfamızı da kullanabilirsiniz. Bayilik alımlarımızın yanında GoPrint Bünyesinde çalışmak isteyenler için İş Başvuru formu da yine site üzerinden doldurulabilir.

Kartuş mürekkebi sektöründe, birinci kalite malzemeleri müşterilerine sunan GoPrint, kalitesinin sırrını "Neden GoPrint ?" adlı sayfasında açıklıyor. Ürün kalitemizi resimli testler ile görmek için Neden GoPrint sayfasınızı ziyaret edebilirsiniz. Keyifli alişverişler dileriz.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla