Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Haziran 2013, 17:57   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Otobüs bileti almak çok kolay!

Otobüs bileti almak çok kolay!

Her geçen gün otobüs bileti almak daha da kolaylaşıyor. Bunun en önemli nedeni ise gelişen teknoloji ve internet. Eskiden olsa bir otobüs bilet almak için otobüs garları, seyahat acentelerini tek tek gezmek gerekirdi. Bu bize hem zaman kaybı yaratırdı hem de bedensel olarak bizleri yorardı. Ama şimdi www.biletbilet.com sayesinde oturduğumuz yerden otobüs bileti satın alabiliyoruz. Sadece satın almak değil, isterseniz rezerve edebilir isterseniz de bilgi amaçlı otobüs seferi aramaları yapabilirsiniz.

En ucuz otobüs biletini bulmak herkesin isteğidir. Bu doğrultuda hareket eden biletbilet.com site üzerinde karşılaştırmalar yapmanızı sağlıyor. 70 otobüs firması arasından istediğiniz otobüs biletini 3 adımda satın alabilmeniz için tasarlanan sitede her şey anlaşılır ve kolay düşünülmüş. Ulusoy, Varan, Anadolu, Süha Turizm ve EfeTur gibi Türkiye’nin en önde gelen seyahat firmaları sizler için biletbilet’te toplandı.

En uygun otobüs bileti fiyatlarını tek bir platformda toplayan sitede otobüs bileti almanız sadece 3 dakikanızı alacak. Siteye girdiğinizde 3 adımda en ucuz ve indirimli otobüs biletini almanız mümkün. Fiyat, Saat ve Firma karşılaştırmaları ile çok daha rahat bilet bulabileceksiniz. Biletbilet.com adresini takip etmeye devam edin.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla