Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Haziran 2013, 18:17   #1
yigit135
Keyifli~Üye
 
yigit135 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Kasım 2012
Mesajlar: 526
yigit135 is on a distinguished road
Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart 720p film izle

Televizyon, evde vakit geçiren insanlar için en büyük eğlence aracı. Zaman geçirmek için ideal. Fakat tvdeki programlar bize hitap etmeyecek nitelikteyse ne yapmalı Sırf zaman geçsin diye, izlemekten keyif almadığımız programları izlemek zorunda kalmak oldukça sıkıcı. Fakat çağımızın teknolojisi internet, bu konuda da bizden yardımını esirgemeyecek kadar cömert.
Gelişen teknoloji ve globalleşen dünya ile birlikte, evinde bilgisayar ya da internet olmayan insan yok gibi. Bu da evinde film ya da dizi izlemek isteyen insanlar için ideal. Eskiden evde film izle mek için, VCD ve DVDlere bir sürü para döküyorduk. Fakat internet sayesinde bütçelerimizde rahat bir nefes aldı. Çünkü izlemek istediğimiz bir film için, internete o filmin adını yazmak yeterli. Üstelik yabancı filmleri dublaj izle me avantajı da mevcut. Böylece sinemaya girmesini sabırla beklediğimiz, fakat çeşitli sıkıntılardan dolayı gidip izlemeye vakit bulamadığımız filmleri, evimizde keyif yaparak izleme imkânımız bulunuyor. Üstelik kontrol tamamen bize ait. İstediğin zaman durdur, istediğin zaman kaldığın yerden izlemeye devam et, oldukça rahat değil mi?
Ayrıca HD izleme ayrıcalıkları da var. Yüksek kalitede ve çözünürlükte film izlemek için, 720p film izle seçeneğini seçmemiz bir tık ötemizde. Böylece hem kaliteli bir şekilde, hem de tadını çıkarıp keyfine vararak film izleme, boş zamanları değerlendirmenin en iyi aracı konumunda, siz ne dersiniz?
yigit135 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla