Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2013, 10:41   #1
Handan_
Keyifli~Üye
 
Handan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2011
Mesajlar: 1.444
Handan_ is on a distinguished road
Puanlar: 5.094, Seviye: 1
Puanlar: 5.094, Seviye: 1 Puanlar: 5.094, Seviye: 1 Puanlar: 5.094, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart İmpotans Nedir-Tedavi Ve Yöntemleri

Erkeklerin cinsel organı olan penis, normal şartlarda yumuşak dokulu bir organdır. Cinsel uyarı anında söz konusu bölgeye kan ileten damarlarda herhangi bir değişiklik olmazken, kanın geriye gidişini sağlayacak damarlarda kasılmalar meydana gelir. Kan penise doğru ilerler, lakin geri çıkamaz ve penis içersinde süngerimsi dokularda hızla birikmeye başlar. İşte bu birikme, penisin sertleşerek şişmesine sebep olur. Akabinde erkeğin cinsel birleşme sırasında cinsel organının olması gereken sertliğe ulaşamayabilir ve bu duruma impotans veya iktidarsızlık denmektedir. Bu sorun çoğunlukla hiçbir belirti vermeden aniden meydana gelir. Zira cinsel birleşme esnasında erkek cinsel organının vajina içersine girebilmesi için belli bir sertliğe ulaşması gerekir. Aksi halde cinsel birleşme sağlanamaz. Halk arasında bu duruma impotans yerine cinsel organ küsmesi diye de ifade edilir.
İmpotans Nedenleri
Her şeyden önce bilinmesi gereken gerçek şudur ki; impotans kesinlikle bir hastalık değildir. Aksine bazı sorunların kendisini, ikincil olarak ifade etme şeklidir. Kısa bir zaman öncesine kadar erkekler penis şişmesi, sertleşme sorunu gibi ereksiyon sorunları yaşadıkları için doktora gittiklerinde, çoğunlukla yaşlanmaya bağlıdır gibi cevaplar alırlardı. Günümüz şartlarında bu sorun üzerinde son derece ciddi ve başarılı araştırmalar, çalışmalar yapılmış ve sorun 4 ana grupta belirlendi. Bunlar;
Psikolojik sebepler

Fiziksel sebeplerle

Hem ruhsal hem fiziksel sebeplerle meydana gelen impotans vakaları.
Ortalama %85 vakada sebep fiziksel (organik) sebeplerdendir. Olguların %10′dan fazlası ise pisikolojik sebeplerdendir. Yani aslında tüm problem kişinin kendi düşüncelerinde saklıdır. %5 kadar vakada ise sebep tam olarak bilinememektedir. Bir erkekte bir defa impotans yaşandığı takdirde, bunu sürekli yaşamak korkusu erkeği stres altına sokup psikolojik sebepli impotansa sebep olabilir.









Şayet bir fiziksel sebep yoksa nedenin, psikolojik etkenlerden olduğu düşünülür. Kötü evlilikler, düşük cinsel performans, iş hayatındaki stres, depresyon impotans nedenleri arasında gösterilir. Hemen hemen her erkek hayatında birkaç defa impotans sorunu yaşar.
İmpotans Tedavisi
İmpotans tedavisinde kullanılan yöntemler:
Ağızdan alınan ilaçlar ile impotans tedavisi

Hormon tedavisi ile impotans tedavisi

Vakum cihazı ile impotans tedavisi

Enjeksiyon tedavisi impotans tedavisi

Penis protezi ile impotans tedavisi

Muse yöntemi ile impotans tedavisi

Psikoterapi yöntemi ile impotans tedavisi

Handan_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla