Konu: Antropoz
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2013, 10:41   #1
Handan_
Keyifli~Üye
 
Handan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2011
Mesajlar: 1.444
Handan_ is on a distinguished road
Puanlar: 5.094, Seviye: 1
Puanlar: 5.094, Seviye: 1 Puanlar: 5.094, Seviye: 1 Puanlar: 5.094, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Antropoz

Antropoz Nedir - Antropoz Belirtileri - antropoz Tedavisi
Herkesin bildiği gibi erkekler bu dönemlerinde değişik durumlara girer, tıpkı bayanların menopoz dönemlerinde olduğu gibi . Kimi erkek daha bir genç davranmaya başlar kimi erkekse bi’ tembel davranıp antropozu buna bahane gösterir. Erkek doğası gereği gençleşmeye çalışması iyide, gençleşmenin sebebi nedir diye sormak gerekiyor. Antropoz döneminde aldatma yoluna giden kişi tehlikelidir. Karşı cinsin üzerinde bir etkim hala var , hala kadınları tatmin edebiliyorum demek aslında “Antropoz mu oldum?” sorusunun kesin yanıtıdır. İşte antropoz hakkında detaylı bilgi ;

İskoç bilim adamları, antropoz evresindeki bayların aşırı riskli davranışlar sergilediğini söyledi. Aşırı süratli araç sürmek, aniden gelen spor yapma isteği, aldatmalar, viagra kullanımı gibi kendilerini yaşlı olmadıklarına ikna etme çabası içinde olduklarını belirtti . Tabiki cinsel yaşamdaki güçsüzlük ve iktidarsızlık korkusu onların en büyük kabusu .

Tıpkı kadınların menopozu gibi erkeklerin doğal yaşlanma sürecinin bir parçası olan antropoz, her erkektede aldatma gibi belirtilerle açığa çıkmayabilir. Bazı erkeklerin korkulu rüyası olan antropoz, bazı erkekleri bunalıma sokarken kimi erkekler bu dönemi farkında dahi olmadan atlatabiliyor. Bilinmesi gereken en önemli nokta antropoz evresini geçirmişte olsa erkekte testesteron hormonu bitmiyor. Kadınlarda menapozdan sonra bittiği bilinen bu hormonlar için erkekte aynısı söylenemez diyen iskoç bilim adamları, “baylarda androjen eksikliğinden ötürü hormon seviyelerinin düştüğü antropoz görülür” diye belirtti.

Antropoz Belirtileri


1. Cinsel istekte azalma

2. Güç kaybı

3. Yorgunluk

4. Uykusuzluk

5. Duygusal değişmeler

6. Depresyon

7. Kaslarda erime

8. Kemiklerde erime (osteoporoz)

9. Özellikle göbekte görülen vücut yağlanmaları


Antropoz döneminde kişinin hormonu tamamen tükenmediğinden ötürü tedaviside tabiiki var . Özellikle Alternatif tıp antropoz için süper imkanlar sunuyor, tabi doktor kontrolünde kullanılan ilaçlarda bulunuyor . Kuvvet macunları bu işi fazlasıyla görebilir .


Handan_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla