Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2013, 10:44   #1
Handan_
Keyifli~Üye
 
Handan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2011
Mesajlar: 1.444
Handan_ is on a distinguished road
Puanlar: 5.094, Seviye: 1
Puanlar: 5.094, Seviye: 1 Puanlar: 5.094, Seviye: 1 Puanlar: 5.094, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Erkeklerin Yaptırdığı Ameliyatlar

Erkeklerin Tercih Ettiği Ameliyatlar - Erkek Estetiği

Son zamanlarda gerek iş hayatının gerek sosyal hayatın yarattığı rekabet ortamı erkekleri de daha genç, daha dinamik ve daha yakışıklı olmaya yöneltiyor. Genellikle iş adamları , yöneticiler, avukat ve doktorlar bu konuda başı çekiyor ve estetik cerrahların kapısını çalıyorlar. Erkeklerin en çok yaptırdığı ameliyat burun ameliyatlarıdır. İkinci sıklıkla yapılan ameliyat saç ekimi ameliyatıdır.



Erkekler saç ektirerek hem kendi doğal saçlarına kavuşuyorlar, hem de daha genç ve yakışıklı görünerek toplumsal rekabette kendilerine avantaj sağlamış oluyorlar. Gençlik arayan bir grup erkek de 50’li 60’lı yaşlarda olup genç kadınlarla ilişki kuran erkekler. Bunlar genellikle yüz gençleştirme ameliyatlarını talep ediyorlar. Bunların başında da göz torbalarının alınması, kaşların kaldırılması, yüzdeki kırışıklıkların giderilmesi (Botox) başta geliyor. Yüz germe ameliyatı olan erkekler de çoğalmaktadır. Özellikle son zamanlarda Endoskop ile yaptığımız alın ve yüz germe ameliyatları iz olmaması bakımından ve yüz dokularını yukarı doğru kaldırdığından daha natürel ve kalıcı sonuçlar vermesi bakımından da erkekler tarafından daha çok tercih ediliyor.




Bel bölgesinde biriken yağların Liposuction ( yağ emme ) ile alınması da erkeklerde çok uygulanan bir operasyondur.

Erkeklerde memelerin iri ve yağlı olması durumunda da Liposuction ile memelerin küçültülmesi sık başvurulan bir yöntemdir.

Yine son zamanlarda Penis’e kendi vücudundan alınan yağın enjeksiyonu ile penisin büyütülmesi çok başarılı ve erkeklere çok uygulanan bir yöntemdir.



Kepçe kulak estetiği de erkeklerin sık yaptırdıkları ameliyatlar arasındadır.



Handan_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla