Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2013, 10:52   #1
Angel
Keyifli~Üye
 
Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Mayıs 2012
Mesajlar: 1.647
Angel is on a distinguished road
Puanlar: 5.049, Seviye: 1
Puanlar: 5.049, Seviye: 1 Puanlar: 5.049, Seviye: 1 Puanlar: 5.049, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 14%
Etkinlik: 14% Etkinlik: 14% Etkinlik: 14%
Standart Gözaltı Morlukları Gidermek İçin Öneriler

gözaltı morlukları nasıl geçer - gözaltı morluklarının tedavisi - gözaltı morlukları hakkında

Gözaltı morluklarınız için günümüzde çeşitli kozmetik ürünler kullanarak veya doğal bitkisel yolları seçerek olumlu sonuçlara ulaşabildiğiniz gibi tıbbi yardım da alarak, kısa zamanda gözaltı morluklarınızın düzenlenmesini sağlayabilirsiniz. Tıbbi yardım olarak günümüzde en çok tercih edilen gözaltı morluklarını gidermek için gözaltında ki ince ciltlerin tek tek, ince ince soyulması gelmektedir.

Peeling olayıyla da yine gözaltı morlukları giderilmektedir. Öncelikle bu uygulama ile deri üstünde ki ince deri soyularak kısa vade de gerekli çalışma yapılır. Tabi ki sağlığınıza uygun şekilde ilerleme yapılan bu uygulama ile beraber C vitamini serumlar da desteklenerek daha sağlıklı ve başarılı sonuçlar alınması için yardımcı olunmaktadır.


Ayrıca lazerli peeling uygulaması da günümüzde yaygın olan bir yöntemdir. Bu tıbbi yardımdan da yararlanarak dilerseniz lazerli peeling uygulaması sayesinde kısa vade de gözaltı morluklarınızın görünümünden kurtulabilir, daha sağlıklı ve canlı cilde sahip olabilirsiniz.

Dilerseniz gözaltı morluklarınızı gidermek için çeşitli doğal yollara da başvurabilirsiniz. Ancak doğal yollara başvurmadan önce unutmamalısınız ki, iyi bir gözaltı morluğu doğal yöntemi için doğal bir şekilde beslenmeniz de önemlidir. Gözaltı morluklarınızın yerleşmeye başlamasıyla beraber cilt bakımı yapmanız da önemli bir noktadır. Çünkü iyi bir şekilde cilt bakımı yapılması, gözaltı morluklarınızın giderilmesi için büyük bir avantaj olacaktır. Doğal kozmetik ürünler kullanılabilir.


Tabi ki bu ürünleri kullanırken cildinize gerekli makyajı da yapmaya özen gösterin. Oval bir şekilde makyajınızı yapabilir, cildinizi tahriş etmeyecek şekilde bastırıp cildinize gerekli özeni gösterebilirsiniz. Bu kozmetik ürünü kullanarak cildiniz üzerinde ki ölü derileri yok edip, cildinizin soyulmasını sağlayacaksınız. Ancak bunu yaparken, dediğimiz gibi uygulama aşamasında tahriş olmamasına dikkat etmelisiniz. Cildinizde ki gözaltı morluklarınızı giderirken, cildinizin yara olmasına sebebiyet verebilirsiniz.


Evde taze salatalık veya patatesi soyup daha sonrasında biraz soğumasını bekletin. Ardından bu hazır halde ki sebzeleri gözlerinizin üzerine koyarak maske de yapabilir, gözaltı morluklarınıza daha iyi gelmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca kahve telvesi de yine aralıklı olarak maske şeklinde kullanılarak gözaltı morluklarına fayda sağlanması gerçekleştirilebilir.


Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla