Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2013, 10:53   #1
Angel
Keyifli~Üye
 
Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Mayıs 2012
Mesajlar: 1.647
Angel is on a distinguished road
Puanlar: 5.049, Seviye: 1
Puanlar: 5.049, Seviye: 1 Puanlar: 5.049, Seviye: 1 Puanlar: 5.049, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 14%
Etkinlik: 14% Etkinlik: 14% Etkinlik: 14%
Standart Göz Şişliği Nasıl Giderilir

göz şişliği - göz şişliği belirtileri - göz şişliği nasıl iner - göz şişliği tedavisi
Yoğun bir günün ertesi sabahı az uyumaktan kaynaklanan bir sorun olan göz şişliği, bir takım doğru uygulamalar sonucunda sorun olmaktan çıkabilecek bir problemdir. Göz şişmesi sorunu ile karşılaşan ziyaretçilerimiz için göz şişmesine yapılması gerekenler nelerdir bunlardan bahsedecek ve şiş gözlerden kurtulmanıza muavenet edeceğiz.



Öncelikle sabaha şiş gözlerle uyanmak istemiyorsanız eğer, geceden önlemenizi almanızı tavsiye ederiz. Beslenmenize ve uyku düzeninize dikkat ederek ve gece yatmadan önce gözlerinize bakım uygulayarak bu sorunun önüne geçebilmeniz mümkün. Örneğin geceleri alkol almamalı, tuzlu besinlerden uzak durmalı, en az yedi saat uyumaya dikkat etmeli ve göz çevrenize uyumadan önce nemlendirici bakım kremi sürmelisiniz.


Eğer ki tüm bu önerilere dikkat etmenize rağmen yinede sabahları şiş gözlerle karşılaştıysanız o zamanda birkaç uygulama sayesinde gözlerinizin şişliğini indirebilirsiniz. Mesela çiğ patatesi yuvarlak şekilde dilimleyip gözlerinizin üzerine koymalı ve yaklaşık 15 dakika o şekilde beklemelisiniz. Ya da antioksidan içerikli bir kremi göz çevrenize sürebilirsiniz.


Göz şişliğini indirmek için uygulamanız gereken yöntemlerden biride buz masajıdır. Bir parça buzu göz çevrenizde gezdirin veya buz parçalarını naylon bir torbaya koyarak gözünüzün üstünde dayanabildiğiniz kadar tutun. Bir başka göz şişmesine çözüm yöntemi de makyajla şiş gözlerinizi kamuflaj etmektir.


Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla