Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2013, 21:13   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Sorunsuz Ödeme Seçeneği



Ukash sistemi, mantığı ülkemizde de bulunmakta olan, kontör sistemiyle çalışan telefon kartları gibi işlemektedir. Kontör yükleme numarası gibi edinmiş bulunduğunuz toplam 19 haneden oluşan ukash şifrenizi edinip, neredeyse 12000 in üzerinde ki alışveriş sitesinde bir an önce alışveriş yapmanın keyfini çıkartabilirsiniz. Ukash sistemi sayesinde alışveriş yaptığınız sitelere hiçbir kimlik bilginizi vermenize gerek kalmadan, istediğiniz ürünü istediğiniz şekilde alabilirsiniz. Hiçbir şekilde soyulma ve kişisel bilgilerinize ulaşılma gibi bir dertle, sıkıntıyla karşı karşıya kalmayacaksınız. Güvenliğinizi daha da arttırmak için, her para yüklemenizde tekrardan bir 19 haneli ukash şifresini de alacaksınız. Sanal suçların gittikçe arttığı bir dünyada internetten alışveriş yapmak gibi son derece riskli ve maddi olarak son derece zorlayıcı bu sisteme karşı en büyük alternatif ve güvence kaynağı hiç kuşku yok ki ukash kart sistemidir.

Türkiye?de birçok ukash kart yükleme sitesi ve firması mevcut durumdadır. Ancak en uygun fiyatlı ve kullanışlı ukash yüklemeyi bizimle yaşayacaksınız. Yılların tecrübesi ve profesyonel kadromuz sayesinde sorunsuz bir hizmet sunmak misyonuyla çalışmaktadır. Online yardımımız sayesinde herhangi bir soru, sorun ve öneriniz olduğunda size gecikmeden destek vermekteyiz.

Yükle harca sistemi sayesinde limit aşma derdi olmadan, kendi kendinizi belirleyip herhangi bir bankaya tamat etmenize gerek kalmadan kolayca alışveriş yapabileceksiniz. Bir alışverişi en özgür kılma seçeniği olan ukash kart sitemizde sizi beklemektedir.

http://www.ukashtr.com.tr/
ukashtr.com.tr
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla